Odesláno 7. května 2018 6 let Nevidim dovod a mat vobec potrebu zaoberat sa ladenim tychto stanic...upc nanestastie uprednostnuje kvantitu,tak ale proti gustu...
Odesláno 7. května 2018 6 let @ritchi Neber to osobne, ale co by si si ty predstavoval pod uprednostnovanim kvality v UPC? Upraveno 7. května 2018 6 let uživatelem black13
Odesláno 8. května 2018 6 let aj celkom suhlasim s ritchi, po viac ako 20 rokoch s UPC (ci povodne SKT) by som ocakaval kvalitnejsiu programovu ponuku - viem, ze to je velmi subjektivne.. napr. nie je mi celkom jasne, preco by nemohla byt v ponuke nemecka ARD/ZDF, ked privatne nemecke TV mame v nemeckom balicku dlhe roky.. rovnako trvalo dlho, kym boli zaradene obidve ORF (aj ked iba v SD) do DVB-C ponuky. ARD/ZDF su predsa na satelite v SD nekodovane - aj ked teraz prebieha v Nemecku velka diskusia, ze to planuju presunut na platenu HD+ platformu, hoci spolkovy protimonopolny urad im prikazuje vysielat SD nekodovane do 2022.. Myslim, ze sa najde dost zaujemcov ochotnych platit aj vyssiu sumu za nemecky balik vratane verejnopravnych ARD/ZDF.. a za peniaze sa da vybavit vsetko, aj ziskat zaujem nemeckej strany 🙂 Dlhe roky som mal plnu programovu ponuku (vratane hbo apod.) - pri poslednej zmene viazanosti som zmenil iba na zakladny TV balik (plus nemecky balik) a zistujem, ze bohate postacuje 🙂 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 12. května 2018 6 let Autor Startuje kanál Golf Live Extra http://www.rozhlas.cz/digital/televize/_zprava/startuje-kanal-golf-live-extra-na-tri-dny-ho-nabidne-digi-tv-i-upc--1797795 někde se asi stala chyba, dlouho to vysílání nevydrželo .Píše to channel not available. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 13. května 2018 6 let No u mě ten kanál normálně běží.Včera večer turnaj golfu dneska rano logo GolfOdesláno z mého MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 15. května 2018 6 let Mam dotaz jak mam naladit prima krimi? Myslim, ze nejsem zas az takovy antitalent, ale proste me to nejde, bylo mi od slecny - pani Veroniky z upc receno, ze to mam naladit na kanale 18 frekvence 490 a David z upc mi rekl ze mam naladit na pozici 29 a taky nic. Takze nejaka rada?
Odesláno 15. května 2018 6 let Možná by pomohlo, kdyby's před námi netajila, na jakém přístroji se snažíš stanici Prima Krimi naladit. Obě dvě citovaná doporučení jsou správná, ovšem každé pro jiný typ příjmu/přijímače.
Odesláno 16. května 2018 6 let Prima Krimi -TV Start - DVB-T (ladění "anténa") - kanál 23 😎 Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 16. května 2018 6 let Autor vypadá to ,že se něco chystá. Na jedné pozici s názvem rezerva ,je nový neveřejný test . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.