technik Odesláno 10. srpna 2018 Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 U TV mají "lepší" snad jen to zpětné zhlédnutí u všech programů a pro někoho ty O2 sporty. Kvalita vysílání u UPC je určitě lepší. Jinak O2 nemá zájem dávat někomu dalšímu své prémiové programy O2 sport. Prostě si u nich musíte koupit STB a objednat "sportovní" službu. Tak je to nastavené ... Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 10. srpna 2018 Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Nemusí se kupovat STB,služba funguje i přes webové rozhraní.@Patrik: právě kvůli fotbalu jsem si to pořídil i se STB(kvůli nahrávání)a musím říct,že přepínání funguje bleskově(na novém STB).A pokud máš v TV připojení k internetu,tak se můžeš dívat na dalších 3 zařízeních.Jinak souhlasím s "předřečníky". Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ladcafa@seznam.cz Odesláno 10. srpna 2018 Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Právě před chvilkou jsem zjistil, že kvůli nahrávání není potřeba STB. Jde to nahrát a zhlédnout přímo na Webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 10. srpna 2018 Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Ale musíš to udělat manualně,nedá se to naprogramovat. Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 27. srpna 2018 Autor Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) na rezerva region hraje zkušebně Televize RTM PLUS. Ale ten obraz samá kostička. http://www.rtmplus.cz/ Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem Pavel m Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník notizia Odesláno 27. srpna 2018 Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Původní pozice "rezerva 1 HD z 538 Mhz přepsána na "Power TV HD" aj včetně EPG ale je to pod kódem. Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem notizia překlem 530 místo 538 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 27. srpna 2018 Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) rtm aktuálně bez poruch Power TV HD jen služební data, bez videa, viz Blbost, video jsem přehlédl Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem Retiree jsem slepý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kupsa Odesláno 27. srpna 2018 Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Nějak jsem nenašel Polar tv a TV Slovácko:) jsou tam? Citovat Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 27. srpna 2018 Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 DVB-T 522 MHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zofre Odesláno 27. srpna 2018 Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Nieco sa chysta - aj v Horizon GO pribudli programy Power TV HD, rtm+ a Praha TV, zatial ale bez ziveho vysielania. Citovat - - - - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.