Odesláno 10. srpna 2018 6 let U TV mají "lepší" snad jen to zpětné zhlédnutí u všech programů a pro někoho ty O2 sporty. Kvalita vysílání u UPC je určitě lepší. Jinak O2 nemá zájem dávat někomu dalšímu své prémiové programy O2 sport. Prostě si u nich musíte koupit STB a objednat "sportovní" službu. Tak je to nastavené ... - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 10. srpna 2018 6 let Nemusí se kupovat STB,služba funguje i přes webové rozhraní.@Patrik: právě kvůli fotbalu jsem si to pořídil i se STB(kvůli nahrávání)a musím říct,že přepínání funguje bleskově(na novém STB).A pokud máš v TV připojení k internetu,tak se můžeš dívat na dalších 3 zařízeních.Jinak souhlasím s "předřečníky". 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 10. srpna 2018 6 let Právě před chvilkou jsem zjistil, že kvůli nahrávání není potřeba STB. Jde to nahrát a zhlédnout přímo na Webu.
Odesláno 10. srpna 2018 6 let Ale musíš to udělat manualně,nedá se to naprogramovat. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 27. srpna 2018 6 let Autor na rezerva region hraje zkušebně Televize RTM PLUS. Ale ten obraz samá kostička. http://www.rtmplus.cz/ Upraveno 27. srpna 2018 6 let uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 27. srpna 2018 6 let Původní pozice "rezerva 1 HD z 538 Mhz přepsána na "Power TV HD" aj včetně EPG ale je to pod kódem. Upraveno 27. srpna 2018 6 let uživatelem notizia překlem 530 místo 538
Odesláno 27. srpna 2018 6 let rtm aktuálně bez poruch Power TV HD jen služební data, bez videa, viz Blbost, video jsem přehlédl Upraveno 27. srpna 2018 6 let uživatelem Retiree jsem slepý
Odesláno 27. srpna 2018 6 let Nějak jsem nenašel Polar tv a TV Slovácko:) jsou tam? Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín
Odesláno 27. srpna 2018 6 let Nieco sa chysta - aj v Horizon GO pribudli programy Power TV HD, rtm+ a Praha TV, zatial ale bez ziveho vysielania. - - - - Bratislava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.