Návštěvník notizia Odesláno 27. srpna 2018 Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 před 1 hour , Ondřej Kupsa napsal: Nějak jsem nenašel Polar tv a TV Slovácko:) jsou tam? Polar TV s TV Slovácko na 650 Mhz v DVB-C je pouze pro Moravsky se Slezany z Moravy ze Slezskem. V celých Čechách kromě těch jižních máte vybrané německé stanice s českýma regionálkama jako Praha TV a nově to rtm+. Na jižní Moravě a v jižních Čechách jsou společně stanice ORF 1, ORF 2, ATV, Městská televize Otrokovice, TV Slovácko, TV Brno 1, Info TV Brno + Jižní Morava, Jihočeská televize a JHTV. Na severní Moravě ze Slezskem zase TVP 1, TVP 2, TVP info, Polar TV a TV Beskyd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fuchs Tomáš Odesláno 27. srpna 2018 Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) V Bratislave pribudol v Horizon Go neaktívny Power TV HD. Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem Fuchs Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sikorajiri25@gmail.com Odesláno 28. srpna 2018 Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Já vím, že teď se řeší jiné věci....ale není náhodou TA3 v HD? Obraz vypadá kvalitnější, než aby byl v SD verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 28. srpna 2018 Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Je, dokonce to má v názvu, TA 3 HD. Netuším, od kdy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fuchs Tomáš Odesláno 28. srpna 2018 Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) V Bratislave dnes pribudlo TA3 HD v DVB-C, pričom v DVB-T zostalo aj naďalej TA3 v SD kvalite. Okrem toho bolo nahradené Retro SD novým hudobným kanálom Power TV SD. Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem Fuchs Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kupsa Odesláno 28. srpna 2018 Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 No právě že tady v Praze byl v nabídce TV Polar a TV Slovácko docela dlouho, zmizely až před pár dny. Citovat Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 28. srpna 2018 Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 před 3 minutami , Fuchs Tomáš napsal: V Bratislave dnes pribudlo TA3 HD v DVB-C, pričom v DVB-T zostalo aj naďalej TA3 v SD kvalite. Okrem toho bolo nahradené Retro SD novým hudobným kanálom Power TV SD. TA3 HD potešila . Bolo už na čase konečne . Aktuálne som spokojný zo skladbou SK HD staníc a čo najviac v budúcnosti poteší bude práve dokumentárna stanica od Polského vlastníka Power TV - Adventure TV HD . Už málo pravdepodobné je zaradenie TravelXP HD . Citovat - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sikorajiri25@gmail.com Odesláno 28. srpna 2018 Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 myslel jsem, že udělají k tomu nějakou zprávu a třeba ji dají do sekce "novinky", tak to vypadá, ať si na to uživatelé přijdou sami...no, nevadí. Já se těším na podzim na Československo HD před 4 minutami , Libor napsal: TA3 HD potešila . Bolo už na čase konečne . Aktuálne som spokojný zo skladbou SK HD staníc a čo najviac v budúcnosti poteší bude práve dokumentárna stanica od Polského vlastníka Power TV - Adventure TV HD . Už málo pravdepodobné je zaradenie TravelXP HD . Najednou to u TA3 šlo...kopíroval jsem tady na fórum to, co mi odepsali někdy v květnu.... " TA3 ..ač nás to mrzí ..je na pokraji zájmu klientů, a proto i v pořadí důležitosti nové dohody na HD vysílání relativně hodně daleko" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 28. srpna 2018 Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Děkuji za TA3 HD. Udělali jste mi radost a už teď se těším co nového bude na podzim 👍😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 28. srpna 2018 Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 před 4 hodinami , Ondřej Kupsa napsal: No právě že tady v Praze byl v nabídce TV Polar a TV Slovácko docela dlouho, zmizely až před pár dny. TV Polar a TV Slovácko nejsou v Praze v nabídce DVBC ale v zatím v DVBT, stejně jako v celé ČR Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.