Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
před 29 minutami , technik napsal:

TV Polar a TV Slovácko nejsou v Praze v nabídce DVBC ale v zatím v DVBT, stejně jako v celé ČR

Zatím? 🙂 Takže by se mohl Polar objevit i v DVB-C v Praze? 🙂 To by bylo super 🙂

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odesláno

Neobjeví

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Vráťte mi moje obľúbené RETRO TV!!!! 😭 😭 😭 Tie sračky na POWER TV sa nedajú počúvať!!!

Odesláno

Já mám oboje. Určitě by RETRO nemělo zmizet. 

Odesláno

Na Slovensku bylo RETRO vyměněno za Power TV

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se náhodou neplánuje HD verze německých veřejnoprávních stanic ARD - Das Erste a ZDF.  Mám tyto programy rád protože tam dávají velice zajímavé pořady a dokumenty. Ale někde jsem četl že je problém je zařadit do HD. Mohl by mi prosím někdo kdo tomu rozumí vysvětlit proč je takový problém je zařadit do HD?

Odesláno

U nás na Slovensku začína byť v hudobných kanáloch stále väčší rozdiel medzi tým, čo máme na kábli a čo v Horizon Go. V Horizon Go je totiž program Mezzo Live HD, ktorý na kábli nemáme vôbec a od dnes je tam aj Power TV HD, ktorý je však na kábli len v SD kvalite. Tiež je nepochopiteľné aj to, že na rozdiel od Čiech nemáme žiadne Óčká a najnovšie ani Retro Music, ktoré bolo práve zrušené. ☺

Upraveno uživatelem Fuchs Tomáš

Odesláno

@Fuchs Tomáš cize by ste boli radsej, keby v tom bol poriadok, a teda Mezzo Live by nebolo vobec a Power TV by bolo iba v SD? Predpokladam, ze dovodom, preco to nie je v HD v kabli, resp. preco nieco nie je vobec v kabli je to, ze to ma tak malu sledovanost v pomere ku kapacite ktora by bola potrebna na vysielanie... Zial v aktualnom spektre SK siete vela moznosti na zaradenie novych HD programov nevidim, a teda som rad, ze niektore programy su aspon v Horizon GO v HD kvalite. Aj ked napr. pri Relax TV to zmysel nema, kedze takmer vsetko co vysielaju je spred x rokov, kedy o HD nikto ani nechyroval.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Vážený Zofry! Mojim príspevkom som chcel len upozorniť na rozdiely na kábli a v Hrozon Go resp. medzi českým a slovenským UPC. Mimochodom, v Čechách je stále viac programov v HD kvalite ako na Slovensku a to znamená, že aj u nás sú možnosti rozšírenia súčasných služieb, vrátane programov v kvalite HD (prípadne UHD).

Upraveno uživatelem Fuchs Tomáš

Odesláno

@Fuchs Tomáš , mate pravdu, ze v CZ je viac HD programov, ale vyuzivaju aj viac frekvencii pre digitalnu televiziu v DVB-C (v CZ 31, v SK iba 28). Pri oskenovani spektra je jasne, ze v SK je ovela viac analogovych programov, cize museli by najprv vypnut nejake analogy aby mohli pridat dalsie HD programy a to asi nechcu. Ale tiez ako aj vy verim, ze sa postupne pocet HD stanic zvysi 🙂

• -
  • -
  • -
  • -
  • Bratislava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague