Návštěvník William_ Odesláno 2. dubna 2019 Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Za mě parádní novinka a už se nemůžu dočkat až to spustí 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 3. dubna 2019 Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Kurna, vsichni budou koukat na zpravy 😳 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. dubna 2019 Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Ze strany Primy určitě dobrý počin, nějaká alternativa ČT24 mě tu chybí. Já na zprávy Koukám docela rád. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 4. dubna 2019 Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Dlouhodobou rentabilitu i potenciální kvalitu této stanice považuji za diskutabilní, ale třeba překvapí. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník penkie Odesláno 4. dubna 2019 Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 @David - UPC Bude nahrazena SD verze kanálu Filmox nahrazena HD verzí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lukáš Polák Odesláno 4. dubna 2019 Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 S přechodem na 24/7 počítá v prozatím blíže neurčené době i UPC: https://digital.rozhlas.cz/eroticka-stanice-leo-tv-prechazi-na-ctyriadvacetihodinove-vysilani-7869291 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 4. dubna 2019 Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 před 6 hodinami, penkie napsal: @David - UPCBude nahrazena SD verze kanálu Filmox nahrazena HD verzí? Filmbox je vysílán v HD verzi ! Tedy alespoň podle vrcholového managementu společnosti SPI International, soudě podle článku Lukáše Poláka na webu Digitální rádilo: "Oficiálně tento krok naplánoval provozovatel programu, společnost SPI International, na pondělí 1. dubna, v některých službách se ovšem může program v této kvalitě objevit již dříve." Zjevně kompresní formát h.264/AVC je (pro SPI) totéž, co fullHD/HDTV/1920x1080. V 22. 3. 2019 v 7:58 AM, Retiree napsal: Stanici běžně nesleduju, takže jsem byl překvapen jejími aktuálními parametry: H.264/AVC, 720x576, celk. datový tok muxu cca 33 Mbit/s (64QAM> rezerva do 40 Mb/s), dat. tok stanice 4.5 Mb/s ... Období změny formátu Filmbox se mi sice nepodařili zjistit, nicméně v h.264/AVC vysílá už dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník black13 Odesláno 6. dubna 2019 Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Prestan spamovat do kazdeho topicu. Myslis, ze ti to pomoze sprevadzkovat sluzbu? Ak mas nejaky problem kontaktuj priamo technicku podporu UPC. Alebo si myslis, ze ti to pride niekto z ucastnikov tohto fora opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keramik Odesláno 6. dubna 2019 Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Spamováním to nepomůže zprovoznit.Ale sakra už by to někdo opravdu mohl opravit. Na O2 , Digi , T-mobilu , všude to maká bez problémů. TAK PROČ U UPC NE ???? 3 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lukáš Polák Odesláno 8. dubna 2019 Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Tohle v nabídce UPC přesně chybí... 😄 https://digital.rozhlas.cz/s-krizkem-po-funusu-provozovatel-kanalu-filmbox-planuje-v-cesku-spustit-stanici-7889898 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.