Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Za mě parádní novinka a už se nemůžu dočkat až to spustí 👍

Odesláno

Kurna, vsichni budou koukat na zpravy 😳

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Ze strany Primy určitě dobrý počin, nějaká alternativa ČT24 mě tu chybí. Já na zprávy Koukám docela rád.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Dlouhodobou rentabilitu i potenciální kvalitu této stanice považuji za diskutabilní, ale třeba překvapí.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

@David - UPC Bude nahrazena SD verze kanálu Filmox nahrazena HD verzí?

Odesláno
před 6 hodinami, penkie napsal:

@David - UPCBude nahrazena SD verze kanálu Filmox nahrazena HD verzí?

Filmbox je vysílán v HD verzi ! Tedy alespoň podle vrcholového managementu společnosti SPI International, soudě podle článku Lukáše Poláka na webu Digitální rádilo: "Oficiálně tento krok naplánoval provozovatel programu, společnost SPI International, na pondělí 1. dubna, v některých službách se ovšem může program v této kvalitě objevit již dříve." Zjevně kompresní formát h.264/AVC je (pro SPI) totéž, co fullHD/HDTV/1920x1080.

V 22. 3. 2019 v 7:58 AM, Retiree napsal:

Stanici běžně nesleduju, takže jsem byl překvapen jejími aktuálními parametry:
H.264/AVC, 720x576, celk. datový tok muxu cca 33 Mbit/s (64QAM> rezerva do 40 Mb/s), dat. tok stanice 4.5 Mb/s ...

Období změny formátu Filmbox se mi sice nepodařili zjistit, nicméně v h.264/AVC vysílá už dlouho...

Odesláno

Prestan spamovat do kazdeho topicu. Myslis, ze ti to pomoze sprevadzkovat sluzbu? Ak mas nejaky problem kontaktuj priamo technicku podporu UPC. Alebo si myslis, ze ti to pride niekto z ucastnikov tohto fora opravit?

Odesláno

Spamováním to nepomůže zprovoznit.Ale sakra už by to někdo opravdu mohl opravit. Na O2 , Digi , T-mobilu , všude to maká bez problémů. TAK PROČ U UPC NE ????

• -
  • -
  • -
  • -
  • Plzeň - Skvrňany

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague