Odesláno 3. dubna 2019 5 let Ze strany Primy určitě dobrý počin, nějaká alternativa ČT24 mě tu chybí. Já na zprávy Koukám docela rád. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. dubna 2019 5 let Dlouhodobou rentabilitu i potenciální kvalitu této stanice považuji za diskutabilní, ale třeba překvapí. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 4. dubna 2019 5 let S přechodem na 24/7 počítá v prozatím blíže neurčené době i UPC: https://digital.rozhlas.cz/eroticka-stanice-leo-tv-prechazi-na-ctyriadvacetihodinove-vysilani-7869291
Odesláno 4. dubna 2019 5 let před 6 hodinami, penkie napsal: @David - UPCBude nahrazena SD verze kanálu Filmox nahrazena HD verzí? Filmbox je vysílán v HD verzi ! Tedy alespoň podle vrcholového managementu společnosti SPI International, soudě podle článku Lukáše Poláka na webu Digitální rádilo: "Oficiálně tento krok naplánoval provozovatel programu, společnost SPI International, na pondělí 1. dubna, v některých službách se ovšem může program v této kvalitě objevit již dříve." Zjevně kompresní formát h.264/AVC je (pro SPI) totéž, co fullHD/HDTV/1920x1080. V 22. 3. 2019 v 7:58 AM, Retiree napsal: Stanici běžně nesleduju, takže jsem byl překvapen jejími aktuálními parametry: H.264/AVC, 720x576, celk. datový tok muxu cca 33 Mbit/s (64QAM> rezerva do 40 Mb/s), dat. tok stanice 4.5 Mb/s ... Období změny formátu Filmbox se mi sice nepodařili zjistit, nicméně v h.264/AVC vysílá už dlouho...
Odesláno 6. dubna 2019 5 let Prestan spamovat do kazdeho topicu. Myslis, ze ti to pomoze sprevadzkovat sluzbu? Ak mas nejaky problem kontaktuj priamo technicku podporu UPC. Alebo si myslis, ze ti to pride niekto z ucastnikov tohto fora opravit?
Odesláno 6. dubna 2019 5 let Spamováním to nepomůže zprovoznit.Ale sakra už by to někdo opravdu mohl opravit. Na O2 , Digi , T-mobilu , všude to maká bez problémů. TAK PROČ U UPC NE ???? - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 8. dubna 2019 5 let Tohle v nabídce UPC přesně chybí... 😄 https://digital.rozhlas.cz/s-krizkem-po-funusu-provozovatel-kanalu-filmbox-planuje-v-cesku-spustit-stanici-7889898
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.