Odesláno 28. května 2019 5 let Autor tak Filmbox HD už vysílá .A ukončilo vysílání AMC ,Film + v SD kvalitě. Upraveno 28. května 2019 5 let uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 28. května 2019 5 let Tady někdo nemůže dospat, a ještě jeden program byl vypnuty (na Horizont to není poznat) - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 28. května 2019 5 let před 3 hodinami, technik napsal: a ještě jeden program byl vypnuty (na Horizont to není poznat) Ano, konečně byla po velmi dlouhé době pod rezervou vypnuta duplicitní (odpadová) stanice Prima Comedy Central v SD kvalitě na 714 MHz. Jen by mě zajímalo kdy se konečně UPC uráčí překlopit TV Noe z SD do HD a změní mna tuto stanici názor?!
Odesláno 28. května 2019 5 let možná by stálo za to aktualizovat seznam kanálů na UPC stránkách, dneska jsem podle toho ladil TV a je to značně neaktuální - - - - Praha
Odesláno 28. května 2019 5 let Autor před 7 hodinami, technik napsal: Tady někdo nemůže dospat, a ještě jeden program byl vypnuty (na Horizont to není poznat) dospat asi ne .Mám tenhle týden ranní. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 28. května 2019 5 let Autor ten Filmbox HD jaký má datový tok? Protože nějak není poznat ,změna ve vysílání nevidím rozdíl mezi verzí ,která byla v SD a teď v HD. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 28. května 2019 5 let https://www.parabola.cz/zpravicky/30892/nhk-world-hd-odstartovala-fta-na-13e/ Asi by se teď spolu s NASA HD nemohla ta NHK WORLD HD v nabídce objevit? Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.