Odesláno 4. července 2019 5 let Nazdar, měl bych dotaz na někoho kompetentního zda se počítá s přechodem Tv Leo do Hd rozlišení. Dík 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 8. července 2019 5 let Já se trochu divím, že ještě není v HD to Noe... A taky Disney, Nick a NGC, ale to se už opakuji... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 8. července 2019 5 let Dobrý, asi máme každej trochu jiný zaměření, to není podstatný .....mě by tedy spíš zajímalo to Leo......🤣🤣🤣 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 8. července 2019 5 let Na co LEO v HD? Na netu toho nemáte v HD dost? 😂 Mohu klidně poradit 😂
Odesláno 8. července 2019 5 let Pekný pohľad bude tiež na Nasa TV HD a to tiež svetový . William 😂 👍Toho sa ale nedočkáme Upraveno 8. července 2019 5 let uživatelem Libor Doplnenie - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 8. července 2019 5 let pro Williama.......Já jsem se jenom chtěl zeptat když to v HD vysílá jestli v HD nezačnou, no já se tedy radši podívám na Leo než na NOE 😀 to se neptáš na co??? To víš někdo radši chodí do nevěstince někdo radši do kostela 😀 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 8. července 2019 5 let 🤣🤣🤣 tak dobrý..... jsem se pobavil.... já už se radši nic ptát nebudu.....😀😀😀 Upraveno 8. července 2019 5 let uživatelem Honza333 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 9. července 2019 5 let před 9 hodinami, cvancara napsal: Proc treba LEO v HD ne a NOE jo? Ak sa budeš dostatočne modliť🙏 a pozerať poctivo NOE 👼tak ťa možno Pánbožko vysliší a bude aj LEO v HD. Ale fakt len keď niekoho osvieťi z kompetentných 😇 na najvyších miestach 😂😂😂 Bez urážky .😋 Ja som určite nie ten kompetentný . Sranda musí byť .😀 Upraveno 9. července 2019 5 let uživatelem Libor Preklep - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.