Odesláno 11. prosince 2019 5 let Zatím jak to sleduji,tak přidali jen dětský Nicktoons a pár programů překlopili do HD, ale více jich ruší či odebírají a nového se neobjevuje nic. Vzpomínám si,kdy tady padaly v létě věty typu, že na tom sloučení vyděláme a budeme příjemně překvapeni, ale zatím nemám ten pocit. Možná to vidím jen já takto? Upraveno 11. prosince 2019 5 let uživatelem Lev 1974 Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Je to tak, ale já si myslím, že větší změny přijdou až po Novém roce. Myslím, že někde jsem četl, že k 1.4.2020 má značka UPC v Česku definitivně zaniknout, tak možná od toho dubna přijdou větší změny.... já osobně doufám, že bude nový set top box a (s možností řazení programů, s Netflixem a dalšími aplikacemi), nové stanice atd. Co je stoprocentní, že na jaře bude v nabídce CNN Prima News HD, ale věřím, že snad toho bude mnohem víc. Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Před hodinou, Lev 1974 napsal: Zatím jak to sleduji,tak přidali jen dětský Nicktoons a pár programů překlopili do HD, ale více jich ruší či odebírají a nového se neobjevuje nic. Vzpomínám si,kdy tady padaly v létě věty typu, že na tom sloučení vyděláme a budeme příjemně překvapeni, ale zatím nemám ten pocit. Možná to vidím jen já takto? A co by jste si představovala za nové stanice?Zas tolik stanic,co nevysilaji u UPC a nejsou eexkluzivne vázaný ke konkrétnímu operatorovy(O2 sport, Digi sport,BBC Eart)není.Ale možná se pletu. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 12. prosince 2019 5 let V 11. 12. 2019 v 6:07 PM, Ivo Mašek napsal: Radost z toho nemám. Vůbec ne. ……. ona smlouva se sama od sebe neprodlouží. Ten kanál nebyl vůbec špatný. Au revoir belle TV5Monde. Nous allons regarder la télévision russe maintenant - un lavage de cerveau. Stejně tak to cítím :(. Mám dojem, že se v UPC/Vodaf. ani nepokusili o prodloužení smlouvy. Je to fakt škoda, protože vietnamské, ruskojazyčné tv programy jsou, i pořady v angličtině jsou na některých kanálech, ale francouzský byl jediný. Tedy je ještě k dispozici zpravodajský kanál ve franc., ale to není ono. Chápu, že vzhledem k jazyku to asi nemělo kdovíjakou sledovanost, ale když můžeme mít x vietnamských a x ruských tv kanálů, nevím, proč ukončili spolupráci s jediným "lifestyle" francouzským kanálem. Hrozně mě to mrzí, byl to jediný kanál, kde se dala dobře "naposlouchat" francouzština, ale bohužel nezbývá než plakat a adieu 😞. Internet 150 - TV Komplet HD DVR Mediabox, modem (odkoupený) Praha
Odesláno 13. prosince 2019 5 let Doufám, že další v pořadí nebude Auto Motor Sport channel HD. Někdo to tu zmiňoval. Doufám, že to byla jen kachna .... 😑 Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj
Odesláno 13. prosince 2019 5 let před 56 minutami, becvys napsal: Doufám, že další v pořadí nebude Auto Motor Sport channel HD. Někdo to tu zmiňoval. Doufám, že to byla jen kachna .... 😑 A co jiného se dalo čekat po převzetí společností Vodafone! Cena půjde hore a výběr stanic dole, co za něco stojí se bude vyřazovat a hnoj jako "Mňau TV, Šlágry atd. " zůstane!!! Prostě to půjde totálně do kelu!!! Nepřeklopení TV Noe a absolutní nezájem nezařazení Trojky od RTVS aspoň pro diváky na Moravě a ve Slezsku v rámci regionálního Muxu jen pro oblasti jižní Morava + severní Morava a Slezsko kde je terestrický přesah jako u rakouských a polských stanic raději ani nekomentovat!
Odesláno 13. prosince 2019 5 let před 11 minutami, notizia napsal: A co jiného se dalo čekat po převzetí společností Vodafone! Cena půjde hore a výběr stanic dole, co za něco stojí se bude vyřazovat a hnoj jako "Mňau TV, Šlágry atd. " zůstane!!! Prostě to půjde totálně do kelu!!! Nepřeklopení TV Noe a absolutní nezájem nezařazení Trojky od RTVS aspoň pro diváky na Moravě a ve Slezsku v rámci regionálního Muxu jen pro oblasti jižní Morava + severní Morava a Slezsko kde je terestrický přesah jako u rakouských a polských stanic raději ani nekomentovat! Já bych tak radikální a negativní nebyl. Definitivní překlopení by mělo být v příštím roce. On ten proces zase tak rychlý není. Uvidíme, co bude ten příští rok. Stačí se podívát na TV nabídku Vodafone v Německu (bývalá Kabel Deutschland). Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 13. prosince 2019 5 let Tak v HD rozlišení postupně zahajují i mezinárodní verze kanálů dostupné v nabídkách českých operátorů. Na webu Digitální rádio už jsem psal jako první o plánech italské veřejnoprávní televize Rai, stejný krok nyní realizuje i španělská TVE. https://digital.rozhlas.cz/spanelska-verejnopravni-televize-pripravuje-distribuci-hd-signalu-pro-evropske-8122984
Odesláno 15. prosince 2019 5 let Na otázku či sa zaradia do UPC programy : CS History , CS Mystery a CS Film a Private TV v HD kvlalite bola odpoveď na FB že sa momentálne neplánujú zaradiť do našej programovej ponuky pre Slovensko Ďakujem UPC za SD mazanice 👍 - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 15. prosince 2019 5 let Pravděpodobně by fa UPC ty programy v HD nakoupila dráž než v SD, takže by je také pak musela dráž prodat, tj. klientům zvýšit cenu. A to by zase bylo všude keců. Stejný případ je i u Skylinku, také z těchto důvodů zůstávají u SD verze. - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.