Odesláno 31. března 2020 5 let Vypadá to, že se UPC důstojněji nemohla ani rozloučit. Přidáním takového odpadu ve formě ABC a TV8. Za mě hodně ubohé. Přitom třeba Love nature HD je k dispozici,nebo překlopit konečně sport5 do HD,když už i pozemně vysílá v HD. Ale toto( museli to dostat zadarmo)jinak tomu nerozumím kde byli pro rady,že právě po tom toužíme. Upraveno 31. března 2020 5 let uživatelem Lev 1974 Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh
Odesláno 31. března 2020 5 let Sport 5 v HD nevysílá ani v DVB-T a ani v DVB-T2 (ani v DVB-S2 jenom pro úplnost). - - - - -
Odesláno 31. března 2020 5 let Vypadá to, že se UPC důstojněji nemohla ani rozloučit. Přidáním takového odpadu ve formě ABC a TV8. Za mě hodně ubohé. Přitom třeba Love nature HD je k dispozici,nebo překlopit konečně sport5 do HD,když už i písemně vysílá v HD. Ale toto( museli to dostat zadarmo)jinak tomu nerozumím kde byli pro rady,že právě po tom toužíme. Za ten sport 5 v Hd se omlouvám, myslel jsem,že už skoro pred rokem propagovali,že vysílají v HD. Jinak frekvence TV8 HD je 626MHz,256QAM,6900. ABC:706MHz,64QAM,6900 a NOE TV HD:674MHz,64QAM, 6900. Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh
Odesláno 31. března 2020 5 let Autor Za novýma programy stojí už Vodafone, ne UPC. Je tak pro zajímavost. Kdo má v nabídce HD Noe??? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 31. března 2020 5 let Mě hraje v tv s CA moduly vše. NOE v HD hraje místo dřívější AMC, TV 8HD místo HBO sd a ABC místo TV 5 Europe. Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh
Odesláno 1. dubna 2020 5 let @Pavel m NOE HD je volně dostupná jak v pozemní vysílání, tak na satelitu Astra 23,5 E - - - - -
Odesláno 1. dubna 2020 5 let Pořady čt3 v nabídce start se nezobrazují přes celou obrazovku? Jde to nějak roztáhnout?
Odesláno 1. dubna 2020 5 let @seawolfze by to bylo tim,ze porady jsou natoceny ve formatu 4:3? - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 1. dubna 2020 5 let Můžeš si to v nastavení televizoru roztáhnout na poměr stran 16:9, ale bude to vypadat nepřirozeně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.