Odesláno 9. dubna 2020 4 roky Na Slovensku tiež vzniká nekvalitná televízia vita 🤣🤣🤣. . UPC ju isto pridá 🤣 https://zive.aktuality.sk/clanok/146286/vysielanie-spustila-dokumentarna-tv-vita-dostupna-je-u-prvych-operatorov/ Ja navrhujem zaradenie živej panorámy do vysielania 😁 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158093758261397&id=46583546396 Upraveno 9. dubna 2020 4 roky uživatelem Libor Doplnenie - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 9. dubna 2020 4 roky Šlágr v HD zase takové překvapení není, protože prakticky veškerý materiál má Peterka v HD i vyrobený (obsah ponechme stranou) a všechno zatím stálo a padalo jenom s tím, kolik by musel platit za HD distribuci oproti placení za distribuci v SD. Pokud se teď změnily podmínky a Peterka si sám už nic platit za distribuci nechce a jde mu spíš o to, aby jeho programy někdo šířil na svoje náklady, pak nasazení HD nic nebrání. - - - - -
Odesláno 9. dubna 2020 4 roky Aby to spíše nebylo tak, že v ČR je HD obsah brán jako prémiový a že si chce za svůj HD Šlágr nechat platit .....x Redmi Note 5 x Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 9. dubna 2020 4 roky HD je sice bráno jako prémiové, ale to se bavíme o Nově a Primě, jenž si to mohou dovolit. Peterka sotva, ten na tom asi extra dobře nebude, když kvapně opustil satelitní vysílání a musel jít pod křídla Skylinku. - - - - -
Odesláno 10. dubna 2020 4 roky Jen čas ukáže kde je pravda ...x Redmi Note 5 x Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 10. dubna 2020 4 roky Na můj dotaz na FB,jestli budou pridavat do nabidky UPC TV další skvosty typu ABC TV apod. nebo něco rozumneho,konkretně jsem jim.dal typy na Love nature HD,STV 3 HD,Epic Drama HD,Nasa TV HD,TravelXP HD,UP Network,překlopení Sport 5 do Hd,Stingray iConcert HD,MTV Hits,Brava TV.Ještě se plánoval balíček německých tv stanic,viz UPC SK,došla tato odpověď:Pěkný den, Radku, omlouvám se za zpoždění. V tuto chvíli vám můžu potvrdit zařazení programu MTV Hits, a to nejpozději na začátku května. V hledáčku máme Viasat Epic a Travel XP (na Vodafone TV rovnou 4K). Start zatím potvrdit nemůžeme, probíhají jednání. Druhá kategorie, kterou nepředpokládáme nasazovat, protože máme vhodné (a lepší) alternativy: Love Nature, UP TV, iConcert, Brava TV. Určitě nepůjdeme do slovenské Troijky (nezískáme legálně) nebo Nasa TV. Sport 5 bohužel končí v síti Vodafone (UPC), nedohodli jsme se na prodloužení smlouvy za stávajících podmínek. Veronika - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 10. dubna 2020 4 roky Na to sem jim odpověděl:Škoda některých stanic.Třeba iConcerts-jediná alternativa:MTV HD,Brava TV-jediná alternativa Mezzo.Navíc jsou to stanice ze skupiny Stingray,kde už jednu tv stanici máte(C Music),UP network TV-podle mě žádná alternativa.A zrovna MTV Hits-alternativ asi 6.A té STV 3,je to škoda,když už máte 1 a 2 Upraveno 10. dubna 2020 4 roky uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 10. dubna 2020 4 roky před 2 hodinami, namec napsal: Určitě nepůjdeme do slovenské Troijky (nezískáme legálně) To je zase sra*** s prominutím co ti odepsali, no to bych zvracel. https://www.upc.sk/televizia/o-upc-televizii/prehlad-programov/ Zde odkaz na slovenské UPC, kde dokonce ČT3 propagujou. A nejen ČT3, ale i ČT 😄 a ČT24. Jste s prominutím banda prachbídných sr*** a neskutečně si ****** do huby s tou Trojkou. Jaký "nezískáme legálně"? A proč slováci maj teda ČT3?!!!!! Je mi jasné že tohle je asi můj poslední příspěvek tady, ale neskutečně jsem se naštval nad arogancí a neschopností tohoto providera udělat něco pro své zákazníky. O německém balíčku škoda slov... toho se nedočkají ani děti mých dětí.
Odesláno 10. dubna 2020 4 roky Ono si asi neuvědomujete, že když ten program mohu chytnout ještě neznamená, že ho mohu legálně vysílat. K vysílání je potřeba souhlas programera, který tím vyjadřuje souhlas k šíření (v tomto případě na území jiného státu) ... Na Slovensku to možná funguje jinak ..., - - Jiná služba nic UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.