Odesláno 17. dubna 2020 4 roky před 7 hodinami, Jack_6428 napsal: @technikZdravim. Uz asi dva dny mate v nabidce spatnej feed Nickelodeonu ktery nen urcen pro CR. Mozna omyl. Prosim check. A v čem je špatný? před 55 minutami, Adolf.Shitler napsal: Nebo naopak chce - money. 🤑😱 Jako že chce peníze za vysílání statického obrázku? Dobře jsem se pobavil U je připraven, je v testovacím módu. Takže nebojte, dočkate se - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 17. dubna 2020 4 roky To nebude, ale vy jste psal, že jim za to budou platitx Redmi Note 5 x Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 17. dubna 2020 4 roky Nesedí epg, logo a breaky. Tohle co tam někdo teď pouští je Nick Global. Pro ČR/SR je určen Nick Global Commercial s cz reklamou, jinými pořady a jiným logem. Asi podobná chybka jako byla párkrát s FashionTV. Buď u vás nebo provozovatele (ViacomCBS) někdo se přehmátl. @technik Upraveno 17. dubna 2020 4 roky uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 17. dubna 2020 4 roky @ Standa Nic takového jsem nepsal, byla to pouze úvaha. A zcela oprávněná, když si Prima nechá platit i za další svoje stanice, tak proč by nenechala za CNN... - - - - -
Odesláno 17. dubna 2020 4 roky Adolf.Shitler - platený kanál mimo územia ČR - teda na Slovensku . UPC ju pre nás neplánuje zaradiť ako aj Slovak Sport z dôvodu ceny . Možno preto bude na Prima CNN News kopec reklám a zopár operátorov sa nájde čo ju zaradia . Ako už dávnejšie bolo písané že spravodajská televízia nie je lacný špás a na udržateľnosť či samotný chod budú potrebovať peniaze😔 Upraveno 17. dubna 2020 4 roky uživatelem Libor Oprava - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 18. dubna 2020 4 roky před 12 hodinami, Jack_6428 napsal: Nesedí epg, logo a breaky. Tohle co tam někdo teď pouští je Nick Global. Pro ČR/SR je určen Nick Global Commercial s cz reklamou, jinými pořady a jiným logem. Asi podobná chybka jako byla párkrát s FashionTV. Buď u vás nebo provozovatele (ViacomCBS) někdo se přehmátl. @technik No u nás se moc nemáme jak "přehmátnout". Se stejným nastavením to běhá již od spuštění. Včera jsem kontroloval, běžely české reklamy a pořad seděl s EPG ... Upraveno 18. dubna 2020 4 roky uživatelem technik - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 18. dubna 2020 4 roky Tak jsem to dneska sledoval a máte pravdu v tom, že v kabelu to jede správně. Ovšem v Horizonu, kde jsem se původně díval, ta chyba stále je. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 20. dubna 2020 4 roky V 13. 4. 2020 v 21:06, Marek-26 napsal: @natasssJe třeba už hledat na stránkách Vodafone https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/o-spolecnosti/pro-media/ dík, zkusím
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.