Odesláno 15. září 2021 3 roky Tak to je fajn, a co se s tím dá dělat? .) Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 15. září 2021 3 roky A jéje už je to tady, já jsem to říkal, na to si asi budeme muset začít zvykat, že nám ta slavná 5G síť občas něco vyruší. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. září 2021 3 roky Kvalitní kabeláž a doufat, že rušící signál neproniká přímo do přijímacího zařízení (TV, STB). - - - - -
Odesláno 16. září 2021 3 roky Od přeladění Tv Barrandov mne některé dny kvůli slabé síle signálu nejdou kanály z frekvencí 778Mhz a 786 Mhz. Jsou na těchhle frkvencích slabší signály , nebo to může něco rušit? - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 16. září 2021 3 roky Ano, může. LTE vysílač resp. signál. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. září 2021 3 roky Ta první frekvence mi nevadí , ale na tý druhý jsou ty nový Novasporty.... Zkusím ještě vyměnit kabely. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 16. září 2021 3 roky Ona je otázka, kde to rušení prostupuje do rozvodu. Můžete mít ze zásuvky do Tv/boxu sebekvalitnější kabel, ale problém může být i v kabelu mezi zásuvkou a rozvodnou skříní. Zkuste propojit co nejkratším min. 2x stíněným kabelem. Pokud nepomůže, objednejte si u Vodafone servis, aby to technik proměřil. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. září 2021 3 roky Prima Show přinese formát reality: https://digital.rozhlas.cz/novou-celoplosnou-televizi-bude-prima-show-vysilaci-rada-ji-udelila-potrebne-8576788
Odesláno 20. září 2021 3 roky První detaily k Nova Lady: https://digital.rozhlas.cz/nova-lady-spustila-v-dvb-t2-promo-smycku-zahajeni-vysilani-avizuje-na-18-rijna-8579305
Odesláno 21. září 2021 3 roky Bude Nova Lady hned od začátku i u nás v kabelu a VF TV? Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.