Odesláno 3. prosince 2021 3 roky Autor Zazvonil zvonec a Lala TV je konec. Tento dětský zpívánkový kanál s námi do nového roku už nevstoupí.Email od Vodafone Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 3. prosince 2021 3 roky To se divím, že to vůbec VF oznamuje. Obvyklá praxe je, že pokud se něco přidává, tak velký humbuk, ale když se odebírá, tak ticho po pěšině :D - - - - -
Odesláno 3. prosince 2021 3 roky Moc regionální vysílání nesleduji,ale mám dojem,že přibyla i stanice rtm+liberecko - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 3. prosince 2021 3 roky Díky za Boomerang a že je už hned v Horizonu. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 6. prosince 2021 3 roky Power TV nakonec (prozatím) zůstává: https://digital.rozhlas.cz/hudebni-stanice-power-tv-v-nabidce-vodafone-tv-prozatim-zustava-klientum-naopak-8632671
Odesláno 6. prosince 2021 3 roky Na jakém kmitočtu vysílá? Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 6. prosince 2021 3 roky Společně s rádii na 586,0MHz Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. prosince 2021 3 roky Jenom dotaz - na PC ve Vodafone100 byl až do minulého týdne FilmBox, ale s úplně jiným EPG. Od pondělka zkouším co tam hraje teď a dneska je třetí den, kdy nejde v Horizon Go na PC spustit V100, Boomerang a iConcert (všechny tři permanentně hlásí Omlouváme se, video nyní nelze přehrát). Jenom by mě zajímalo, jestli to je všude, nebo jenom u mě. Všechny ostatní stanice jedou (v TV je taky vše v pořádku i s těmi třemi). - - - CA modul OVA
Odesláno 8. prosince 2021 3 roky Autor Karel Peterka přešel se svými Šlágr programy kompletně do vysílání v HD rozlišení https://digital.rozhlas.cz/karel-peterka-presel-se-svymi-slagr-programy-kompletne-do-vysilani-v-hd-8635299 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.