Odesláno 22. února 2022 3 roky Za tohle bych se nezlobil :) https://digital.rozhlas.cz/kulturni-televize-arte-planuje-vysilani-v-ultra-hd-rozliseni-na-pristi-rok-8686410 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 1. března 2022 3 roky Nově i ve Vodafone TV: https://digital.rozhlas.cz/filmbox-stars-bude-konkurovat-stanicim-nova-lady-a-prima-love-zameri-se-na-zeny-8691819
Odesláno 1. března 2022 3 roky Tak dneska byly spuštěny v celé republice programy ČT 1 HD SM a ČT 1 HD JM. Oba programy jsou v MUX12 frq 730 MHz, SR 6900, QAM 256 s ostatnímy programy ČT - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 1. března 2022 3 roky Představte si, že tyto přidané programy ČT1 nezabírají prakticky žádné místo. Jde o vysílání se sdíleným pásmem. A také tu v minulosti dostkrát zaznělo, že by se všechny programy ČT 1 HD měly vysílat v cele ČR Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 1. března 2022 3 roky před 8 hodinami, technik napsal: Tak dneska byly spuštěny v celé republice programy ČT 1 HD SM a ČT 1 HD JM Tak to nás potkalo neuvěřitelný štěstí... už jsem bouchnul šampáňo! Já nechápu, proč VF zařazuje další dvě ulhané ČT1, když tam vysílají z 99,99% naprosto to samé, jako na klasické ČT1. K čemu budou lidem tři téměř identické programy? Já chápu, že za atraktivnější programy by musel Vodafone asi něco připlatit. Ale takhle si alespoň připíše body, že zlepšuje služby zákazníkům... 😕 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 1. března 2022 3 roky Citovat Tak to nás potkalo neuvěřitelný štěstí... už jsem bouchnul šampáňo! Já nechápu, proč VF zařazuje další dvě ulhané ČT1, když tam vysílají z 99,99% naprosto to samé, jako na klasické ČT1. K čemu budou lidem tři téměř identické programy? Já chápu, že za atraktivnější programy by musel Vodafone asi něco připlatit. Ale takhle si alespoň připíše body, že zlepšuje služby zákazníkům... 😕 Tak se na ty kanály nekoukej. Nebo tě někdo násilím nutí ? Ovladač má tu výhodu, že můžeš přepnout jinam. ...... a nebo TV vypnout úplně. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 1. března 2022 3 roky Důvod je ten, že jak celostátní, tak regionální mutace ČT1 jsou všechny naráz i v terestriálním vysílání a divák si může sám vybrat, co chce sledovat. V SAT vysílání je to úplně stejné, také jsou šířeny jak ČT1, tak ČT1 JM, tak i ČT1 SM (vše pochopitelně v HD, ale to už snad netřeba zdůrazňovat). - - - - -
Odesláno 1. března 2022 3 roky před 22 minutami, RichardHorcic napsal: Tak to nás potkalo neuvěřitelný štěstí... už jsem bouchnul šampáňo! Já nechápu, proč VF zařazuje další dvě ulhané ČT1, když tam vysílají z 99,99% naprosto to samé, jako na klasické ČT1. K čemu budou lidem tři téměř identické programy? Já chápu, že za atraktivnější programy by musel Vodafone asi něco připlatit. Ale takhle si alespoň připíše body, že zlepšuje služby zákazníkům... 😕 Pokud je ČT ulhaná, tak jestli hledáš pravdu, tak se dívej na Russia Today a v HD! Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 1. března 2022 3 roky před 35 minutami, RichardHorcic napsal: Tak to nás potkalo neuvěřitelný štěstí... už jsem bouchnul šampáňo! Já nechápu, proč VF zařazuje další dvě ulhané ČT1, když tam vysílají z 99,99% naprosto to samé, jako na klasické ČT1. K čemu budou lidem tři téměř identické programy? Já chápu, že za atraktivnější programy by musel Vodafone asi něco připlatit. Ale takhle si alespoň připíše body, že zlepšuje služby zákazníkům... 😕 Tak se na ne nedivej. Ja naopak rad uvitam videt v 18 hod Report z Ostravy Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.