Odesláno 15. března 2022 3 roky Autor O pozornost zákazníků placených služeb se uchází nová cestovatelská stanice Arcadia https://digital.rozhlas.cz/o-pozornost-zakazniku-placenych-sluzeb-se-uchazi-nova-cestovatelska-stanice-8701347 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 16. března 2022 3 roky To nemuze dopadnout lip nez Adventure TV. Radsi bych videl uz TravelXp kdyz uz. Nebo Museum/Ambiance 4k. Nebo Up jestli stale vysila. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 16. března 2022 3 roky Jack_6428 na Slovensku na UPC nehrozí zaradenie už viac ako 2 roky žiadneho dokumentárneho kanálu a chcem sa spýtať ako ty sám hodnotíš kvalitu programu Love Nature HD 🤔? Práve Love Nature už dlhé roky žiadam od UPC a bez výsledku 😔. Uvažujem nad zrušením UPC a prechod ku konkurencii 😁 - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 16. března 2022 3 roky Za me Love Nature je docela fajn. Nat Geo Wild je pro zvirata a prirodu podle me nejlepsi. Po nem Animal Planet. Pak ten Love Nature. Docubox moc nesleduju protoze neni cesky a je tam vsehochut. Ale stejne jako u Love Nature me tesi downscale 4k obsahu kterej vypada dobre. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 16. března 2022 3 roky Jack_6428 ďakujem za odpoveď 👍 a ja aktuálne najlepšie hodnotím z toho čo má UPC na Slovensku a teda čo sledujem najviac je Nat Geo , Nat Geo Wild , Viasat Nature , Viasat History , Animal planet a občas rôzne od Discovery 🙂. Najhoršie hodnotím mazanicu CBS reality a Crime+Investigation , Hobby tv HD z dôvodu zamrzania obrazu aj keď mám všetko vporiadku - tv a rozvody , Park tv , CS Mystery aj CS History pre aj 20 rokov staré dokumenty čo sú podivné až zavádzajúce 😏 a History HD tiež stojí za bačkoru 😔. Mňau TV sa smejem a hodnotím ako super vec pre zlepšenie nálady a obzvlášť u mojej mamy čo je na dôchodku má pridanú hodnotu 😁☝️. Tiež si prajem ten Love Nature a možno doplniť od Discovery HGTV , TravelXP a UP Network 😁 . Škoda že nemám zatiaľ aktuálnu alternatívu mať všetko pohromade od jediného poskytovateľa služieb 😔 Zabudol som vašu ČT2 je u mňa top najlepších staníc na sledovanie dokumentárneho obsahu 🙂 Upraveno 16. března 2022 3 roky uživatelem Libor Doplnenie - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 17. března 2022 3 roky Vidíš, na Viasat Nature jsem zapomněl. Ten není špatnej. Za mě nad Docuboxem. Ale na všech se nechá něco najít. PrimaZoom i ČT2 docela dobře stíhají konkurovat naštěstí. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 1. dubna 2022 3 roky Autor V 2. 3. 2022 v 18:16, Pavel m napsal: Březnová rošáda stanic K začátku jara patří i pořádný úklid, proto jsme se stanicemi Vodafone TV trochu zatočili. Na konci března vypínáme: TV Praha regionální televize pro Prahu TV Brno 1 regionální televize pro Brno BBC World světový zpravodajský kanál tak to vypadá ,že Vodafone si to rozmyslelo .Pořád to hraje. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 1. dubna 2022 3 roky ČT 2 je na mě moc intelektuální. Sice některý dok dobrý, ale vadí mi, že zapomíná na mainstreamové diváky co mají rádi horory, akčňáky apod. Přitom i ti platí poplatky. Chtěl bych něco po vzoru BBC nebo RAI 4.. RAI 4 nemá chybu, každý večer od 21hod horory nebo thrillery, odpoledne seriály crime.... Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 1. dubna 2022 3 roky 2 marek-81: Jéžišmarjá! Ale mnohé mi to objasnilo. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.