Odesláno 9. dubna 2022 2 roky Jen bych rád upřesnil některé věci. TV8 nebo abc tv nejsou klasické teleshoppingové stanice, ale televize nabízející jednoduché služby jako ezoteriku a nabídky zboží které divák koupí v "aukci", tedy zavoláním na placené číslo. Klasická nákupní televize jako mají na západě od nás už desítky let (QVC, HSE...) u nás bohužel neexistuje. Tyto televize mají vysokou úroveň jak nabízeného zboží, tak i samotné prezentace. Divák nevolá na žádné placené číslo (většinou bývá linka dokonce zdarma) a jednoduše si objedná prezentované zboží a to, co vidí, mu skutečně dojde za uvedenou cenu. Samozřejmě lze objednávat i online. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 10. dubna 2022 2 roky Autor Love Nature UHD co bude stím testem neveřejným?Bude vůbec nikdy vysílat ten program v síti Vodafone??Už ho testují nějak dlouho asi 5 měsíců a nic.Určitě by měl větší sledovanost než oba 2 progamy co teď nabízí ve 4 K.To jsem zvědaví jestli někdo od Vodafone odpoví ?Hlavně at nepíšou ,že nemají vhodnou distribuci signálu . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 10. dubna 2022 2 roky @Pavel mLove nature 4k mám zdarma v sat platformě TivuSat a je to fajn kanál. Kvalita velmi dobrá. Co mi vadí, je že se dokumenty docela často opakují. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 11. dubna 2022 2 roky Centrum péče @Pavel m Dobrý den, program Love Nature ve 4k chceme přidat, nicméně stále ještě není vyřešené vše, co je potřeba pro jeho vysílání potřeba. Proto zatím nemůžu uvést žádný konkrétní termín, kdy ke spuštění dojde. - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 13. dubna 2022 2 roky @Ondra - Vodafonezdravím. Nevíte, jak se aktivuje balíček mini ke klasiku? V můj Vodafone jsou jen placené balíčky. Hlavně nepište, že už to nejde. Upraveno 13. dubna 2022 2 roky uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 13. dubna 2022 2 roky Centrum péče @marek-81 Hezké odpoledne, přesný postup najdete popsaný tady: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/zmena-mini-balicku-tv/ Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 14. dubna 2022 2 roky @Ondra - VodafoneZdravím. Jsem zmatený z nabídky v balíčcích Mini. V odkazu níže je napsáno, že balíček Relax Mini obsahuje mimo jiných kanály AMC, Film+ a Filmbox Stars. Když jsem si ale stáhl Vodafone tv nabídku, tak tam je pouze kanál AMC. Tak teď nevím co je správné. https://www.vodafone.cz/televize/relax-mini/ VodafoneTVnabidka.pdf Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 14. dubna 2022 2 roky Centrum péče @marek-81 Aktuálně platné je to, co vidíte na https://www.vodafone.cz/televize/relax-mini/ 🙂 Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 21. dubna 2022 2 roky Autor Kam zmizela stanice V1 , Východočeské televize?Konec v kabelu od Vodafone? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 22. dubna 2022 2 roky Mně teď V1 normálně hraje, tak snad to byl jen nějaký výpadek. Kdyby Vodafone po TV Praha a TV Brno 1 vyřadil i V1, to už bych byl hodně naštvaný. Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.