Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Jen bych rád upřesnil některé věci. TV8 nebo abc tv nejsou klasické teleshoppingové stanice, ale televize nabízející jednoduché služby jako ezoteriku a nabídky zboží které divák koupí v "aukci", tedy zavoláním na placené číslo. 

Klasická nákupní televize jako mají na západě od nás už desítky let (QVC, HSE...) u nás bohužel neexistuje.  Tyto televize mají vysokou úroveň jak nabízeného zboží, tak i samotné prezentace. Divák nevolá na žádné placené číslo (většinou bývá linka dokonce zdarma) a jednoduše si objedná prezentované zboží a to, co vidí, mu skutečně dojde za uvedenou cenu. Samozřejmě lze objednávat i online. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Love Nature UHD  co bude stím testem  neveřejným?Bude vůbec nikdy vysílat ten program v síti Vodafone??Už ho testují nějak dlouho asi 5 měsíců a nic.Určitě by měl větší sledovanost než oba 2 progamy co teď nabízí ve 4 K.To jsem zvědaví jestli někdo od Vodafone odpoví ?Hlavně at nepíšou ,že nemají vhodnou distribuci signálu .

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

@Pavel mLove nature 4k mám zdarma v sat platformě TivuSat a je to fajn kanál. Kvalita velmi dobrá. Co mi vadí, je že se dokumenty docela často opakují. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno
  • Centrum péče

@Pavel m Dobrý den, program Love Nature ve 4k chceme přidat, nicméně stále ještě není vyřešené vše, co je potřeba pro jeho vysílání potřeba. Proto zatím nemůžu uvést žádný konkrétní termín, kdy ke spuštění dojde.

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

@Ondra - Vodafonezdravím. Nevíte, jak se aktivuje balíček mini ke klasiku? V můj Vodafone jsou jen placené balíčky. Hlavně nepište, že už to nejde. 

Upraveno uživatelem marek-81

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Kam  zmizela stanice V1 , Východočeské televize?Konec v kabelu od Vodafone?

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Mně teď V1 normálně hraje, tak snad to byl jen nějaký výpadek. Kdyby Vodafone po TV Praha a TV Brno 1 vyřadil i V1, to už bych byl hodně naštvaný.

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague