Odesláno 26. května 2022 2 roky V 25. 5. 2022 v 20:31, Adolf.Shitler napsal: Rozumné rozhodnutí. Zatím každý zdejší operátor, který vsadil na sporty, dopadl jak hubkař (i UPC jednou ano). Tvá averze vůči kopačkám a hokejkám na tomto foru je už legendární. Měl by ses nad sebou zamyslet. Nikdo ti nebere právo na názor, ale už to začíná být trapné. Internet 500 - TV Komplet ca modul Praha 15
Odesláno 26. května 2022 2 roky @arsenal1 Zde bych to neviděl jako projev averze, ale prosté konstatování, že se to na našem malém trhu nevyplácí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 26. května 2022 2 roky @arsenal1 Moje averze není vůči kopačkám a hokejkám, ale vůči tomu, jak se právě kopačky a hokejky mylně domnívají, že i všichni ostatní musí žít jenom sportem :) - - - - -
Odesláno 26. května 2022 2 roky V 26. 5. 2022 v 5:35, Marek-26 napsal: @arsenal1 Zde bych to neviděl jako projev averze, ale prosté konstatování, že se to na našem malém trhu nevyplácí. A o jaká relevantní data se tento tvůj názor opírá? Mě se např. vyplatilo po mnoha letech opustit UPC/VF právě kvůli lepší sportovní nabídce konkurence. Internet 500 - TV Komplet ca modul Praha 15
Odesláno 26. května 2022 2 roky @arsenal1 Nebavíme se o zákaznících, ale o těch společnostech, které skoupí exkluzivní drahá sportovní práva a není to většinou rentabilní. A ta data jsou i dohledatelná ve výročních zprávách atd. Prostě jsme malý trh. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 26. května 2022 2 roky Ale tady by se nekupovali práva , ale jen možnost ten kanál vysílat. A když je balíček sport , tak by asi nebyl problém ho cenově navýšit. Na druhou stranu si kvůli český lize platím o2sportpack a tam ten kanál zřejmě bude , takže mne to až tak netrápí. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 26. května 2022 2 roky No jo, ale když si někdo, třeba O2, nakoupí exkluzivní práva pro svůj kanál, tak ten kanál nechce sdílet s největším konkurentem, protože si je pořídil proto, aby co nejvíce zákazníků konkurencím přebral, jelikož ten obsah jinde nebude. Jo a navýšit cenu balíčku sport je jedna věc, ale zároveň by se musela zvýšit cena střední a nejvyšší nabídky. A proč by měl někdo platit víc, když tam přidají kanál, na který nebude koukat a nestojí o něj? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. května 2022 2 roky Autor Chuck TV ,že by konečně konec vysílání .Ve Vodafone jenom černá obrazovka od včera .Na internetu taky nic. https://chucktv.eu/ Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 29. května 2022 2 roky Teď jsem zjistil, že u Prima Krimi HD došlo k downgradu audio stopy. Ještě před týdnem měli 384kbit AC3 5.1 a dnes jen MPA 192kbit... 😬👎 Co to zase VF provádí? 😕 Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 30. května 2022 2 roky Citovat Co to zase VF provádí? 😕 Zlepšuje služby zákazníkům! 👎 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.