Odesláno 30. května 2022 2 roky A není to zhoršení zvukové kvality spíš akcí samotné Primy, moc se mě nezdá že to Vodafone takhle ovlivňoval. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. května 2022 2 roky Včera jsem si programy komplet přeladil a AC3 je zpět spolu s tou novou MPA 192kbit audio stopou + je tam i nová (?) stopa pro nevidomé. Možná by nám k těmhle změnám mohl něco říct technik. 🙂 Upraveno 30. května 2022 2 roky uživatelem kebulek doplnění Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 31. května 2022 2 roky Autor Nabídneme to nejlepší ze světa lineární televize i nelineárních služeb, říká jeden z předních manažerů Vodafonu https://digital.rozhlas.cz/nabidneme-nejlepsi-ze-sveta-linearni-televize-i-nelinearnich-sluzeb-rika-jeden-z-8757367 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 31. května 2022 2 roky 2 Pavel M: Hned úvodní fotografie "Otec s dcerou sledují Vodafone TV" mě rozebrala... Zřejmě ve VF hulí dobrej matroš a podle toho to vypadá. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 31. května 2022 2 roky Tak na slaboduché serialy ve službě VOYO se už nesmírně těším. 😀 (To ti řekové mají tedy lepší vkus.) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 31. května 2022 2 roky Autor Česká televize musí šetřit, vypne ČT3 pro seniory a pamětníky https://digital.rozhlas.cz/ceska-televize-musi-setrit-vypne-ct3-pro-seniory-a-pametniky-8757832 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 31. května 2022 2 roky Ale nevypne, to jenom Dvořák dělá bubáky, aby mu Parlament posvětil zvýšení konces. poplatků. - - - - -
Odesláno 31. května 2022 2 roky Ono bude stačit, až nenakoupí pár sportovních práv, což je docela dost drahé a veřejnoprávní služba fakt nemusí přinášet zahraniční fotbal atp. To raději, ať investují do českých lig méně populárních sportů u nás, jako je házená, florbal, volejbal, basket atp. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. května 2022 2 roky Také si myslím, zrovna ČT3 má takřka nulové výrobní náklady. A teď budu kontroverzní: Šetřit by se dalo třeba na ČT Sport - imo komerční sport nemá na veřejnoprávní televizi co pohledávat - a nemusí být ani ČT1 tak jak je dnes. Zbylé programy naprosto stačí k naplnění "veřejnoprávnosti" i zajištění obsahu. Více prostředků by i po úspoře zbylo na ČT24 a ČT2. Hele, Marek-26 píše rychleji než já :-) Upraveno 31. května 2022 2 roky uživatelem Medvěd - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.