Odesláno 5. března 2023 2 roky Arirang TV, NHK World, Al Jazeera, NASA TV... by mohli bejt v kabelu taky jako FTA 😉 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 10. března 2023 2 roky Autor V 3. 3. 2023 v 10:08, Ondra - Vodafone napsal: Tak jsme nakonec byli rychlejší na papíře než v realitě, ale nebude to dlouho trvat 🙂 Přidání dvou dalších regionálních verzí proběhne přibližně 10.března. Obě nové regionální verze ČT1 budou zatím stejné s centrální verzí ČT1, protože ČT zatím neupřesnila termín, kdy nové regionální vysílání spustí. Ve Vodafone TV se nové regionální verze objeví na pozicích 204 a 205, takže zákazníci budou mít možnost si je v předstihu přesunout na svou oblíbenou pozici. U nabídky TV Start budeme postupně upravovat přístup k regionálnímu vysílání podle jednotlivých měst, a to přímo u programu ČT1 HD. koukám zase odloženo 10.3 zatím nic . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 10. března 2023 2 roky Víš co znamená slovo "přibližně"? Vy se fakt chcete vrátit do doby, kdy tu nikdo nic nebude psát. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. března 2023 2 roky před 13 hodinami, Pavel m napsal: koukám zase odloženo 10.3 zatím nic . Ani na TV s CA modulem? - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 11. března 2023 2 roky Ano, na modulu už jsou. To vážně někdo bazíruje na 2 kanálech, kde je 3 - 4? krát za den nějaké půlhodinové zpravodajství? - - - CA modul OVA
Odesláno 11. března 2023 2 roky Spektrum Home zahájí 1. března vysílání https://www.lupa.cz/aktuality/spektrum-home-zahaji-1-brezna-vysilani-v-dvb-t2/ už je v DVB-C už je tam i: ČT 1 HD jižní Morava ČT 1 HD severní Morava ČT 1 HD severovýchodní Čechy ČT 1 HD jihozápadní Čechy 150 Mb/s - Start upc modem technicolor 7200 Jindřichův Hradec
Odesláno 11. března 2023 2 roky Hele, chytá někdo ten Spektrum Home na anténu? Máte tam EPG? V DVB-C je, ale ze vzduchu nee. A ještě jedné věci jsem si dneska všimnul - ode dneška na stanici ID v DVB-C je hlasitost tak na 20% oproti jiným stanicím. - - - CA modul OVA
Odesláno 11. března 2023 2 roky Spektrum Home zahájila volné vysílání v DVB-T2. Anténu nemám, nemohu ověřit. Ale u Vodafonu s nabídkou tv start ho mám v DVB-C i DVB-T i s EPG. Jen by mě zajímalo, jestli to volné vysílání je časově omezeno, nebo už je cca navždy. -------------------------------------- Programová nabídka TV START (BASIC) k Internetu (DVB-T) https://static.vodafone.cz/cp/docs/tv/nabidka_tvstart.pdf oproti této nabídce mám 2.) ČT 1 (místo toho) ČT 1 JZC 37.) ABC TV (to nemám) regionální program: Polar, TVS (Slovácko) (to sice mám, ale je to region z druhého konce republiky JTV a JHTV tam nejsou. Jsou v DVB-C) Regiony ČT: DVB-T: ČT 1 JZC ČT 1 HD DVB-C: ČT 1 JZC HD ČT 1 SVC HD ČT 1 JM HD ČT 1 SM HD 150 Mb/s - Start upc modem technicolor 7200 Jindřichův Hradec
Odesláno 12. března 2023 2 roky To Spektrum mám taky jak v DVB-T tak i DVB-C. Jenomže tam není originál EPG, ale dodávaný nějakou tou firmou. Právě nevím, zda je to EPG i na anténě (není ani to okamžité, ani dlouhodobé). Jinak ten zvuk na ID večer již běžel v normální hlasitosti. edit: tak na jiném fóru o EPG píše již někdo hned od začátku: Jaroslav napsal: 1.3.2023 (14:39) Je to uvítání do programové nabídky. Ale nefunguje EPG. Upraveno 12. března 2023 2 roky uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 13. března 2023 2 roky V 10. 3. 2023 v 9:21, Pavel m napsal: koukám zase odloženo 10.3 zatím nic . No nevím jak u vás, ale já vidím na TV (CA modul) i na STB oba nové programy ČT Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.