Odesláno 20. prosince 2023 1 rok Nechci se VF zastávat, ale máte možnost jít jinam, kde budete mít BR ještě menší. VF je asi jedinou společností, která v DVBC pouští tyto programy v původním BR. Ale třeba se nám podaří je přemluvit transkódování a BR bude vyšší Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 20. prosince 2023 1 rok Autor v síti VF byla znova aktivovaná pozice po stanici Nickelodeon Ukraine.Že by nějaká novinka možná?? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 21. prosince 2023 1 rok Mám teď na zkoušku Magenta TV přes aplikaci a jsem spokojený. Nabídka programů bohatší a stále přidávají nové programy. Nechám ještě do konce ledna Vodafone a pak končím. VTV usnul na vavřínech.
Odesláno 21. prosince 2023 1 rok Autor alnagon -já taky asi stejně .Taky na zkoušku na 7 dní zdarma .Budu zkoušet přes vánoce at to využiji.Mám od nich volání hold i zbytek uvidíme. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 30. prosince 2023 1 rok Autor Bezplatné kanály Šláger TV opět změnily své názvy https://www.mediaguru.cz/clanky/2023/12/bezplatne-kanaly-slager-tv-opet-zmenily-sve-nazvy/ to je teda sranda ,jenom mění pořád názvy. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 1. ledna 2024 1 rok Koukám, že sice vysílání ukončené, nicménně stále jede: - - - CA modul OVA
Odesláno 1. ledna 2024 1 rok Autor Aj keď vysielateľ avizoval operátorom, že kanály skončia na konci roka 2023, je možné, že bude prebiehať ešte prechodné obdobie, kedy kanály ešte budú fungovať a operátori ich budú postupne vypínať. https://zive.aktuality.sk/clanok/mwbhv9o/na-slovensku-skoncia-dve-zname-televizie-uz-o-par-dni/ na webu už nefunkčí . Upraveno 1. ledna 2024 1 rok uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 2. ledna 2024 1 rok Na Slovensku u UPC stále funkčné i na webe - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.