Odesláno 2. února2. úno před 5 hodinami, Weiny napsal: jsem musel přeladit frekvenci 698 MHz, QAM 64 (CA modul) Mě už týden na této frekvenci nejde HBO, Filmbox Extra a Family. Souvisí to tedy s nově zařazenými programy nebo to mám řešit s podporou VF? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 2. února2. úno A které HBO? HBO je na 698 a HBO2 a 3 je na 602. Upraveno 2. února2. úno uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 2. února2. úno Psal jsem HBO... Shodou okolností se u nás minulý týden dělal celý týden servis na rozvodech. Upraveno 2. února2. úno uživatelem kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 2. února2. úno @kraftwerk007musíš ten multiplex na 698 MHz znovu přeladit, změnili se tam nějaké parametry kvůli zařazení kanálů BBC a bez přeladění nebudou kanály v tomto muxu fungovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. února2. úno OK. Já jsem si něco podobného myslel, akorát jsem byl línej naladit kabelovku a hlavně seřadit programy. 😏 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 2. února2. úno Ty britové maj tok kolem 6mega, je to fhd, je to ok. Na to, jak vedlejší kanály to jsou, možná až moc. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 2. února2. úno Dojde k aktualizaci log u programů, které jsou HD? Například Televize Seznam, Nova Cinema a dalších? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. února3. úno Co s těmi logy pořád máte. Na STB i app VF se využívají HD zdroje signálů a SD se ani nezobrazují. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 3. února3. úno Pokud daný program vysílá - no zobrazuje se logo s HD, mohlo by být ono HD i v seznamu programů. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. února3. úno A vy vidíte na VF STB nebo v app pro Samsung Novu, Primu (i s tematickými kanály) 2x? Ale pokud to zlepší obraz, tak to stojí za zvážení. Upraveno 3. února3. úno uživatelem technik - - Jiná služba nic UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.