Odesláno 8. února8. úno @dad18ale to není o volbě. Určitě i v Německu nebo Itálii jsou lidé, kteří by si rádi sami navolili titulky dle uvážení... problém je spíše v tom, že neumíme být hrdejsi a stát si za požadavky většinového diváka. Prostě buď mi nabídneš to, za co většina bude ráda platit nebo si to nech. To stejné Netflix. 50% pořadů stále bez češtiny. Mrkněte ale do zvuku, skoro nikde nechybí němčina, italština apod. Milá BBC chceš u nás vysílat? Fajn, mluvíme česky a proto chceme vše česky. Nevyplatí se ti to? Ok, naše peníze mít nebudeš. Tečka. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 8. února8. úno před 9 minutami, namec napsal: zákazníkem VF už nejsem. Děkujeme, že i přesto se staráš o naše blaho, ale já chci mít možnost si vybrat jak to chci. Přjde mi divný řešit něco na foru firmy když její služby nevyužíváš. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 8. února8. úno A mimochodem, teď se bavíme o televizi, ale to stejný platí třeba i o potravinách. Na západě nesrovnatelně kvalitnější, u nás méně. Takhle je to se vším. Dokud budou lidé kteří rádi koupi salám za 19 Kč a taky televizní kanály za pět kaček, tak pak se nic nezmění. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 8. února8. úno před 3 minutami, dad18 napsal: Děkujeme, že i přesto se staráš o naše blaho, ale já chci mít možnost si vybrat jak to chci. Přjde mi divný řešit něco na foru firmy když její služby nevyužíváš. Jak píšes,starám se o vaše blaho.A nikdy nevíš kdy se třeba vratim k VF. Upraveno 8. února8. úno uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 8. února8. úno Teď se tak říkám, proč nejsou české titulky u péčka? Taky bych chtěl vědět, co tam říkají. - - - CA modul OVA
Odesláno 8. února8. úno před 5 minutami, marek-81 napsal: @dad18ale to není o volbě. Určitě i v Německu nebo Itálii jsou lidé, kteří by si rádi sami navolili titulky dle uvážení... problém je spíše v tom, že neumíme být hrdejsi a stát si za požadavky většinového diváka. Prostě buď mi nabídneš to, za co většina bude ráda platit nebo si to nech. To stejné Netflix. 50% pořadů stále bez češtiny. Mrkněte ale do zvuku, skoro nikde nechybí němčina, italština apod. Milá BBC chceš u nás vysílat? Fajn, mluvíme česky a proto chceme vše česky. Nevyplatí se ti to? Ok, naše peníze mít nebudeš. Tečka. A kolik je Němců,Italů a kolik Čechů - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 8. února8. úno @nameca kolik je Rakušanů nebo Švýcaru? Přece velikost země neznamená, že mám důvod být méněcenní. A to je ono. Sklonit hlavu... protože... Takhle to udělali Češi i po válce a jak to dopadlo. To je prostě mentalita, bohužel. Bude trvat dlouho než se to změní a kdoví jestli vůbec. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 8. února8. úno před 4 minutami, marek-81 napsal: @dad18ale to není o volbě. Určitě i v Německu nebo Itálii jsou lidé, kteří by si rádi sami navolili titulky dle uvážení... problém je spíše v tom, že neumíme být hrdejsi a stát si za požadavky většinového diváka. Prostě buď mi nabídneš to, za co většina bude ráda platit nebo si to nech. To stejné Netflix. 50% pořadů stále bez češtiny. Mrkněte ale do zvuku, skoro nikde nechybí němčina, italština apod. Milá BBC chceš u nás vysílat? Fajn, mluvíme česky a proto chceme vše česky. Nevyplatí se ti to? Ok, naše peníze mít nebudeš. Tečka. Nechceš snad porovnávat 10 milionů čechů a 85 milionů němců? Fakt nikoho nazajímáme a nikdo si nesedne v BBS na zadek, že to chceš česky. Tam ani nevědí kde se česky mluví a určitě jim nejde o tvoje peníze... Právě teď, marek-81 napsal: @nameca kolik je Rakušanů nebo Švýcaru? Přece velikost země neznamená, že mám důvod být méněcenní. A to je ono. Sklonit hlavu... protože... Takhle to udělali Češi i po válce a jak to dopadlo. To je prostě mentalita, bohužel. Bude trvat dlouho než se to změní a kdoví jestli vůbec. No jo to máš pravdu, je spousta dabovaných filmů švýcarsky a nikdo neřeší že jich je jen 7 milionů. I pro tak malý trh se vyplatí dabovat švyčarsky a tak proč ne třeba hanácky nebo ostravsky? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 8. února8. úno před 8 minutami, marek-81 napsal: @nameca kolik je Rakušanů nebo Švýcaru? Přece velikost země neznamená, že mám důvod být méněcenní. A to je ono. Sklonit hlavu... protože... Takhle to udělali Češi i po válce a jak to dopadlo. To je prostě mentalita, bohužel. Bude trvat dlouho než se to změní a kdoví jestli vůbec. Sice Rakusaku je cca taky 10 mil.,ale mluvi německy. A už se asi vyplati udělat dabing v němčině pro +-100 mil obyvatel,nez pro 10 mil. před 8 minutami, marek-81 napsal: @nameca Takhle to udělali Češi i po válce a jak to dopadlo. Myslis po té třicetileté? Upraveno 8. února8. úno uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 8. února8. úno Zas nějaký dobroser. Cvičně jsem prosvištěl TV a začneme tedy rušit Baby TV, CNN, France 24, TV1000, některé sportovní kanály, MTV pořady....atd. A co třeba Poláky, Slovenské kanály? - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.