Odesláno 14. března 2016 9 let Tý jo, fakt má být součástí. Tedy píšou to na stránce: http://www.upc.cz/televize/doplnkove-balicky/filmbox-plus/ Od 16. 3. 2016 bude součástí balíčku i erotický program Eroxxx HD.
Odesláno 14. března 2016 9 let Mám "cihličku" a kompletní nabídku. Teď sem projel televizi, žádná změna, ani nic nepřibylo. Co s tím ?! Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 14. března 2016 9 let Na Kaonu u me stale nic. Na CA to jede od dopoledne. Asi dam automat. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 14. března 2016 9 let U mě Kaon AMC HD (pozice 53) - vubec nejde, ani pozice neni videt, Filmbox premium HD (nejde, na pozici 38 stale Filmbox premium SD). Ostatní jsem našel.
Odesláno 15. března 2016 9 let mě to nechce najít ani na tom ca modulu zkoušel sem jak automatické ladění tak ruční a nic.... jediná co sw mi přidalo jsou rádia... najide to vždy 174 stanic ale nic nového
Odesláno 15. března 2016 9 let Ve Zlíně stále nic, od včerejška odpoledne na tomto Muxu sice signál ale nic se nenaladí. Vytáhl jsem i můj nepoužívaný Kaon, dal proladit a doladilo to jen nové rádia a z TV nic. No holt na Moravu ze Slezskem se vždy kašlea přijde tu vše až úplně nakonec.
Odesláno 15. března 2016 9 let Dobrý den, komu stále nejdou nové programy na HD DVR Mediaboxu, je potřeba ho vypnout na 10 s z napájení a poté opět zapojit. Programy budou přidány automaticky. David - UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.