Odesláno 16. května 2016 8 let Zítra pro Vás budu mít oficiální vyjádření. Ještě proběhne malá změna. David - UPC Zravím. velmi mě potěšilo že UPC nemíní zařadit tu totální capinu E! Entertainment Television místo končícího Universal Channel, když nahradit tak jedině zase filmovým kanálem (třeba tím JOJ Cinema) a ničím jiným. Stanice E! Entertainment Television je opravdu totální odpad a horší stanice už snad ani nemůže být. Dále také velké dík za to, že má být konečně zařazen Viasat HD a na druhou stranu je nelogické nezařadit také Viasat Nature a nemít celou skupinu stanic od Viasatu co jsou v České republice a a Slovensku. V UPC je nyní jediný přírodopisný kanál a to Animal planet a k přírodopisné kanálu Viasat Nature má velmi daleko. Zajímavé že ve slovenském UPC je stanice Viasat Nature již delší dobu v UPC Česká republika tato stanice opravdu velmi chybí. Ještě by mohla být zařazena Muzika CS za nedávno odpojený Fun 1.
Odesláno 17. května 2016 8 let On není NGC wild o přírodě? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 17. května 2016 8 let Autor Jack: měl bych k tobě prosbu - jestli seš nějak v kontaktu s provozovatelem Filmboxů, nezeptal by ses prosím, jestli neplánují českou lokalizaci Filmboxu Arthouse? Já jsem se jich na to ptal už 2x, ale ani jednou mi na to neodpověděli. FILMBOX CZ&SK-Facebook Dobrý den, zatím dabing na tyto stanice nechystáme. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 21. května 2016 8 let Dostal jsem brožuru od upc a v seznamu stanic je uvedená Joj Cinema HD a UPC Show HD.Takže zřejmě už brzy novinky.
Odesláno 28. května 2016 8 let Autor Start vysílání UPC Show HD od 9. 6. ** Start vysílání JOJ Cinema HD a Filmbox Arthouse od 1. 7. Spuštění HD verzí programů Fashion TV, C Music a Relax od 1. 7. Filmbox Arthouse zatím dabing na této stanice nechystáme. FILMBOX CZ&SK-Facebook Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 31. května 2016 8 let Seznam.cz spouští televizi. Naladíte ji přes HbbTV http://technet.idnes.cz/seznam-cz-tv-hb ... ntent=main Dockame se i v siti UPC ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. května 2016 8 let Jelikož STB od UPC nepodporují HbbTV, tak si myslím, že je zařazení dost nepravděpodobné Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.