Odesláno 22. listopadu 2016 8 let To já také, ale on zde píše nový program ART HD - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek
Odesláno 22. listopadu 2016 8 let to jsem udělal, přeladil, ale ART HD nikde Musíš počkat do večera ČT 24 HD je místo Noe TV a ČT-D/ART HD je nový kanál navíc. Upraveno 22. listopadu 2016 8 let uživatelem Návštěvník Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 22. listopadu 2016 8 let Píše "nový", protože nenahrazuje žádný starý (ČT24 <-> Noe), ale má novou ještě nikdy nepoužitou pozici.
Odesláno 22. listopadu 2016 8 let ART HD je myšleno ČT ART HD, který vysílá každý den od 20:00. David - UPC
Odesláno 22. listopadu 2016 8 let Píše "nový", protože nenahrazuje žádný starý (ČT24 <-> Noe), ale má novou ještě nikdy nepoužitou pozici. Tak to není pravda, protože ČTD/ART HD mám místo ČT Sport HD. - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek
Odesláno 22. listopadu 2016 8 let Ta JOJ Family už taky mohla bejt v HD a ne SD Tady někdo zaspal, JOJ family HD je v nabídce už docela dlouho, někdy od září Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 22. listopadu 2016 8 let Ta JOJ Family už taky mohla bejt v HD a ne SD Však taky je i v HD. edit: tak jsem byl zase předběhnut. Dnes je tu živo. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 22. listopadu 2016 8 let No a na vyřazení klasické JOJ už oficiálně nereagují, prý jen dočasný kanál. JOJ mi bude chybět. - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.