Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník David R.
8 minutes ago, cvancara napsal:

Aha, takze dalsi HD cizojazycny kanal zmizel a byl nahrazen duplicitnim.

Mimochodem - po prelazeni nejak taky nevidim Private TV. Taky mel nizkou sledovanost?

Ne, Privat zůstává :) frekvence: 626 MHz , přenosová rychlost: 6900 kb/s, modulace: 64 QAM

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62171-nov%C3%A9-stanice/page/76/#findComment-97391
Sdílet na ostatní stránky

Asi jsem slepy, ale kdyz si setridim kanaly podle abecedy, tak tam nejak nikde neni. Sorry jako.

PRTV.jpg

Uz jsem ho nasel podle EPG - je tam, ale pod nazvem REZERVA a navic kanal hlasi Zadne video.

14 minutes ago, David - UPC napsal:

Ne, Privat zůstává :) frekvence: 626 MHz , přenosová rychlost: 6900 kb/s, modulace: 64 QAM

Na 626 je: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, rezerva, rezerva.

Upraveno uživatelem cvancara
  • -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62171-nov%C3%A9-stanice/page/76/#findComment-97392

@David - UPC Cartoon místo Nicku HD koukám opravdu běží. Je to asi lepší. Nicméně, několik poznatků. Je označen jako HD (CAM i Kaon) i když je program v SD rozlišení. Zatím bych tam to HD neuváděl. HD bych tam připsal až to HD bude od listopadu. Ten rozdíl bude dramatický a současné označení je podobně jako u Óčka Expres HD, které je jen SD upscale, matoucí. Druhá věc se týká češtiny. Ta tam je i není. Jeden díl nebo pořad běží česky a následující třeba anglicky. Česky je zatím možná tak 75% obsahu. A třetí věc je, že Cartoon obsahuje rumunské reklamy. Nevíte blíže, kdy by mělo k 100% češtině/HD/českým reklamám dojít? Jinak za zařazení díky, ale mám trochu pocit, že se provozovatel stanice se spuštěním u nás lehce unáhlil. Je to trochu paskvil. Zkuste prosím na Turner zatlačit ať na tom zapracuje. Snad bude časem sledovanost. Jinak by mě zajímalo, odkud k vám stanice putuje, jelikož hlavní verze stanice pro Rumunsko a Maďarsko je stále 4:3. Nějaký nový feed, ne? S Filmem+ HD jste mile překvapili, ale Arte HD mi bude upřímně chybět. Měla unikátní obsah. Nízkou sledovanost a neprodloužení chápu, přesto to zamrzí.

Upraveno uživatelem Jack_6428
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62171-nov%C3%A9-stanice/page/76/#findComment-97394

Návštěvník David R.
4 minutes ago, Jack_6428 napsal:

@David - UPC Cartoon místo Nicku HD koukám opravdu běží. Je to asi lepší. Nicméně, několik poznatků. Je označen jako HD (CAM i Kaon) i když je program v SD rozlišení. Zatím bych tam to HD neuváděl. HD bych tam připsal až to HD bude od listopadu. Ten rozdíl bude dramatický a současné označení je podobně jako u Óčka Expres HD, které je jen SD upscale, matoucí. Druhá věc se týká češtiny. Ta tam je i není. Jeden díl nebo pořad běží česky a následující třeba anglicky. Česky je zatím možná tak 75% obsahu. A třetí věc je, že Cartoon obsahuje rumunské reklamy. Nevíte blíže, kdy by mělo k 100% češtině/HD/českým reklamám dojít? Jinak za zařazení díky, ale mám trochu pocit, že se provozovatel stanice se spuštěním u nás lehce unáhlil. Je to trochu paskvil. Zkuste prosím na Turner zatlačit ať na tom zapracuje. Snad bude časem sledovanost. Jinak by mě zajímalo, odkud k vám stanice putuje, jelikož hlavní verze stanice pro Rumunsko a Maďarsko je stále 4:3. Nějaký nový feed, ne? S Filmem+ HD jste mile překvapili, ale Arte HD mi bude upřímně chybět. Měla unikátní obsah. Nízkou sledovanost a neprodloužení chápu, přesto to zamrzí.

pošlu Vaší zprávu na video office, aby mi dali vyjádření. 

Co se reklam týče, tam si nejsem jistý. U AXN nejsou také plně lokalizované, ale zjistím a dám vědět. 

31 minutes ago, cvancara napsal:

Asi jsem slepy, ale kdyz si setridim kanaly podle abecedy, tak tam nejak nikde neni. Sorry jako.

PRTV.jpg

Uz jsem ho nasel podle EPG - je tam, ale pod nazvem REZERVA a navic kanal hlasi Zadne video.

Na 626 je: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, rezerva, rezerva.

Hustler TV a Private TV se stěhovali do muxu 554 MHz, SR6900, QAM 256 (vedle Leo TV/Extasy a Eroxxx HD). Naprostá většina TV přijímačů si nastavení upravila.. Pro klienty s Mediaboxy se také nic nemění, programy zůstávají na pozicích 192 a 193.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62171-nov%C3%A9-stanice/page/76/#findComment-97396

@David - UPC Děkuju! Vím, že za to UPC nemůže. Ale čím více tlaku na provozovatele jednotlivých stanic bude, tím větší naděje, že brzy dojde k nápravě. Velká část provozovatelů se už konečně o náš trh docela stará a bere ho relativně vážně. Pozoruji u mnoha z nich v posledních pár letech značné zlepšení, ale je tu stále pár výjimek - jmenovitě třeba ještě přislíbené české verze Nat Geo HD a AXN HD. Já věřím, že Turner dodrží slovo a na Cartoonu zapracuje. Přesto by ale bylo dobré jim to připomenout a zjistit, jak se věci mají. Byla by škoda udělat špatný první dojem. 

Jinak jsem rád, že UPC se svými zákazníky skutečně komunikuje a snaží se věci řešit. Ať už skrze fórum, linku nebo Facebook. Pamatuji dobu před 5-10 lety, kdy se nešlo dovolat na zákaznickou linku a nikdo nic nevěděl. Před 3-5 lety se to začalo zlepšovat a už to šlo. Ale posledních 6-12 měsíců je to úplně jiné kafe, možná i vaši zásluhou, a tak, jak by to mělo být. Konkrétní přehledné rychlé odpovědi či rady. Když to srovnám s podporou jiných operátorů anebo O2TV, kde to je jako komunikace s robotem, je to fajn. Nepíšu to, abych vám podlézal, ale protože mám pocit, že to moc lidí neocení anebo si toho ani nevšimne. Když nějaká nadnárodní firma na sobě u nás maká a nemluví jen do větru, zaslouží si podle mě ocenit. Zlepšily se hodně služby a zlepšilo se ruku v ruce PR. To je jedině dobře a jen tak dál!   

Upraveno uživatelem Jack_6428
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62171-nov%C3%A9-stanice/page/76/#findComment-97399

Návštěvník David R.

@black13 Odstrčený? :) To mě mrzí, ale za nějaký čas budeme jedna krajina, co se nabídek týče. Z toho důvodu jsme odstranili UPC Slovensko, protože nechci dělat rozdíly.:) 

Zde přikládám info o SK stanicích

TS_104   506 MHz

Na poziciu kde sa vysielala CBS Drama sa nasadzuje  WAR Svet valek   ;  LCN 172

Balicky Komfort , Komplet , Sport

------------------------------------------------------------------------------- 

Filmbox Premium SD konci a na jeho poziciu bude presunuty Filmbox Family SD ; LCN 106  

Miesto Nickelodeon HD konci a miesto neho bude  Cartoon Network HD   ;  LCN 258

Balicky Komfort , Komplet, Kids

-----------------------------------------------------------------------------------

Golf Channel

Zmena v balickoch na Komfort, Komplet, Plus, Sport

@Jack_6428 Díky, vážím si toho, protože taková slova jsou stále , i pro mně osobně, vyjímečná a o to víc mně těší  Je to známka, že děláme svojí práci dobře.  

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/62171-nov%C3%A9-stanice/page/76/#findComment-97400

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...