Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Zkusim znovu, dal jsem preladit vcera komplet DVB-C (vse smazano a znovu vyhledano).. - - - CA modul OVA
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Tak ani preladeni jenom toho jednoho muxu, ani kompletni vypnuti/zapnuti TV. Nepomohlo ani snizeni kvality signalu v menu TV, setrvaly stav. Jen a pouze ten Euronews HD. Zvuk jde, EPG jde, signal plny. - - - CA modul OVA
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Tak u mne bohužel nové kanály na frekvenci 626 neběží. Zkoušel jsem všechno možné, ale frekvence 626 je stále "mrtvá". 300 Mb/s 4 GB Komplet Premium VTV BOX, CA modul, pevná linka Plzeň Doubravka
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Ještě by to chtělo napsat lokalitu, mě to v Praze funguje - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let 31 minutes ago, technik napsal: Ještě by to chtělo napsat lokalitu, mě to v Praze funguje Plzeň - Doubravka 300 Mb/s 4 GB Komplet Premium VTV BOX, CA modul, pevná linka Plzeň Doubravka
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Také hlásím také nefunkční Euronews HD, stejný problém jako u uživatele cvancara, tzn. jde pouze zvuk a po chvíli naskočí na obrazovce hláška program šifrován. Vypadá to na problém s TV Panasonic. Mám Panasonic TX-P42UT50E. Model z roku 2012 Upraveno 1. listopadu 2017 7 let uživatelem psendahans
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let Mám horkou novinku, kterou můžu říct Na ohlasy klientů zařadíme od 14.11. program WAR Svět válek do Horizon Go.
Odesláno 1. listopadu 2017 7 let před 1 hodinou, Pavel76 napsal: Plzeň - Doubravka Zkuste nyní naladit - - Jiná služba nic UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.