Odesláno 9. února 2018 7 let před 15 hodinami, vpa napsal: Ó. Jo, bývaly doby, kdy 20 Mb byl u UPC takovej skoro hoší standard. Kvalita při porovnání s ostatními poskytovateli byla prostě nesrovnatelná. Jednou jsem naměřil dokonce 38Mb, dávali zrovna referenční akvárium od Samsungu. Jedíný program v HD, u něhož se BR přibližoval 20 Mbps byla englická verze NGC HD. měla však VBR a průměrný BR byl cca 11 Mbps. Takže nevím, kde se vzaly tyto informac (agentura JPP ...) - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 9. února 2018 7 let Mě taky VPA těmi čísly poněkud překvapil. Pokud vím, DVB začal testovat Karneval v roce 2004 jako jediný operátor (já počátkem 2005). To byl ostatně jeden z důvodů, proč byl pohlcen UPC. Na počátku 2005 byl asi jediný multiplex hodný toho jména (DVB) balíček tuším asi tří německých stanic, snad ARD, 3SAT, ZDF, později, už v éře UPC byl zrušen. Jejich datový tok i kvalita byly daleko nejvyšší, srovnatelné se stanicí HBO. Zbývající 2-3 muxy byly jen převody stávající analogové nabídky
Odesláno 9. února 2018 7 let Nemůžu si vzpomenout na název programu, byl zrušen. Nevíte, jak je to s HBBTV na Seznam TV HD? V pozemním multiplexu funguje, v UPC nikoliv. Je k tomu nějaké vyjádření, proč ho UPC nemá/nedostává? Tak už jsem ho našel, byl to Voom HD. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 9. února 2018 7 let ke stanici Seznam.cz HD bohužel zatím HbbTV nedostáváme. Mají nějaké testovací vysílání, kde "něco" odlaďuji. Je přislíbeno, že by se mělo HbbTV co nejdříve objevit i u nás 48 minutes ago, Retiree napsal: Mě taky VPA těmi čísly poněkud překvapil. Pokud vím, DVB začal testovat Karneval v roce 2004 jako jediný operátor (já počátkem 2005). To byl ostatně jeden z důvodů, proč byl pohlcen UPC. Na počátku 2005 byl asi jediný multiplex hodný toho jména (DVB) balíček tuším asi tří německých stanic, snad ARD, 3SAT, ZDF, později, už v éře UPC byl zrušen. Jejich datový tok i kvalita byly daleko nejvyšší, srovnatelné se stanicí HBO. Zbývající 2-3 muxy byly jen převody stávající analogové nabídky mux ve kterém jsou ARD, ZDF a 3SAT je stále. Dokonce je přijímán ze stejného zdroje - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 9. února 2018 7 let Netvrdím že není, ale... Nevzpomínám si, zda byl mnou zmiňovaný mux zrušen, ani na konkrétní stanice, které obsahoval. Mám poct, že mux byl skutečně zcela zrušen a balíček německých stanic sice po nějaké době zaveden znovu, ale s drasticky horší a se současnou kvalitou německých stanic nesrovnatelnou kvalitou. Možná mě nějaký pamětník Karnevalu doplní (?).
Odesláno 9. února 2018 7 let před 15 hodinami, Fuchs Tomáš napsal: V týchto dňoch pridal slovenský Orange do svojho rasteru program TV Raj HD. My v UPC Slovensko už máme niekoľko mesiacov TV Raj s monoskopom a funkčným EPG v SD kvalite - pre tento obsah to určite stačí. Neviem si však predstaviť, že aj Orange bude teraz prenášat len farebné pruhy v HD kvalite! ☺ Ono je to celé divné s tým monoskopom. V Žiline totižto TV RAJ HD je na pozícii regionálky od začiatku vysielania, dokonca od promo slučky. Čiže cca rok. Nemá EPG, ale normálne funguje, žiadny monoskop. Upraveno 9. února 2018 7 let uživatelem sergej
Odesláno 9. února 2018 7 let V 6. 2. 2018 at 17:55, Libor napsal: Zdravim . Mňa zaujíma či sa nechystá alebo nerokuje o zaradení staníc : TravelXP HD Travelxp jedině v originále. Úroveň lokalizace je poměrně tragická, viz můj článek: http://www.rozhlas.cz/digital/televize/_zprava/video-poslechnete-si-ukazku-ceske-lokalizace-stanice-travelxp--1784830
Odesláno 9. února 2018 7 let Před hodinou, Lukáš Polák napsal: Travelxp jedině v originále. Úroveň lokalizace je poměrně tragická, viz můj článek: http://www.rozhlas.cz/digital/televize/_zprava/video-poslechnete-si-ukazku-ceske-lokalizace-stanice-travelxp--1784830 Pozrel som to video a áno nie je to až tak super ten ženský hlas , ale dá sa samozrejme naň zvyknúť . Ďakujem za odpoveď . Možno v budúcnosti ho UPC pridá . - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 9. února 2018 7 let STV HD koncem měsíce, tedy po Olympiádě. Tak si říkám, jestli v tom není nějaký skrytý záměr
Odesláno 9. února 2018 7 let To by mě teda fakt zajímalo jaký Jinak po Olympiádě kromě STV 1/2 HD přibude ještě jedno HDčko, na které se už dlouho čeká... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.