mirij Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 před 2 hodinami, David - UPC napsal: @mirij postačí takto? https://www.upc.cz/content/dam/www30-upc-cz/pdf/prog_2018_razeni_CZ.xlsx Vypadá to dost dobře. Je ale zapotřebí, aby se k tomu vyjádřili i jiní uživatelé zejména @Retiree, který výslovně něco takového (nebo podobného) žádal. Já osobně bych k tomu měl tyto připomínky: - Myslím si že by v celém tom xlsx souboru měly zůstat pouze listy s poslední verzí řazení dané služby jinak to může být matoucí. - Pak ještě takové drobnosti: - U DVB-T kanálů někde naspodu bych napsal, že šířka pásma je pro všechny muxy 8 MHz. - U DVB-C kanálů bych zase někde naspodu uvedl, že pro všechny multiplexy je přenosová rychlost 6900 kb/s (např. na listu s názvem "razeni 1117 v1.40 cam"). Dále, za ty číselné hodnoty frekvencí, např. 634, doplňte všude MHz - ať je to jasné o co se jedná (i naprostému začátečníkovi). Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Soubor jsem ještě stárnul, musíme tam provést některé změny. Pak ho znovu aktivuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirij Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 @David - UPC Ještě, zrovna teď jsem si tam všimnul, v tom seznamu DVB-T kanálů, první dvě faktické chyby: - V muxu 522 MHz chybí kanál Óčko Expres - V muxu 514 MHz není Óčko Expres, ale Óčko Star. Víc jsem nekontroloval, možná jsou tam další chyby. Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Asi bude vhodnější, aby se tu nikdo o jeho předešlém obsahu nevyjadřoval, že? A nechal si to každý pro sebe. ;-) Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 16 minutes ago, mirij napsal: Je ale zapotřebí, aby se k tomu vyjádřili i jiní uživatelé zejména @Retiree, který výslovně něco takového (nebo podobného) žádal. Nad očekávání, i když ja osobně si to, prakticky rovnou do excelu, můžu kdykoli naskenovat. Spíš co řeknou ostatní. Zatím jsem neprohlížel detaily, s připomínkami od mirij souhlasím. Já bych v podobné formě uvítal i Ceník služeb. A myslím, že nejenom já... Poslední od mirij Oč jednodušší, než okecávat problém by bylo zaslat někomu (Davidovi) na UPC tabulku s vyznačením chyb/oprav Ironii VPA jsem nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirij Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) @David - UPC Ještě bych Vás chtěl poprosit, abyste se ve firmě zamysleli na tím jak tyto frekvenční přehledy pro veřejnost aktualizovat/vytvářet nějak automaticky. Jakmile u Vás technici provedou nějakou takovou změnu tak, aby se to ihned/co nejrychleji promítlo do těchto veřejných přehledů. Jak jste dnes mohl vidět tak jak DVB-C tak i v DVB-T jsou chyby. Pokud byste tohle zvládli tak jste skutečně profesionální. Upraveno 1. března 2018 uživatelem mirij Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 11 minutes ago, Retiree napsal: Oč jednodušší, než okecávat problém by bylo zaslat někomu (Davidovi) na UPC tabulku s vyznačením chyb/oprav Aha, takze zakaznik bude opravovat profesionala... bomba... :-\ Ze bych teda priste, az pojedu treba s autem do servisu, jim rovnou presne rekl, co s tim je, a ukazal jim, co a jak presne maji spravit... A pak jim za to jeste zaplatil... Nova doba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Posílám finální verzi http://www.upc.cz/content/dam/www30-upc-cz/pdf/content/dam/www30-upc-cz/pdf/prog_2018_razeni_CZ.xlsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Nedalo by sa nieco take urobit aj pre UPC SK? Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 @quadra2030 zařídím a postnu ho sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.