Odesláno 31. května 2016 8 let Stboxy mozna neumi ale tv s camem ano. Upc u vybranych stanic hbbtv normalne pousti. Ale opravte mne pokud se pletu. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 31. května 2016 8 let Myslim ze kanal od Seznam.cz by klidne mohl nahradit nejakou zbytecnou rezervu, ze cihle neumi HbbTv je jiech problem spousta lidi to chyta na svem televizoru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. června 2016 8 let Mám takový pocit, že HbbTV zařazuje do multiplexu vysílatel... V síti UPC přiřazuje (přiřazovalo) své (UPC Expres) HbbTV i k několika dalším, nesouvisejícím, programům (Fun1, HD+). Aktuální stav ale neznám...
Odesláno 1. června 2016 8 let Generální ředitel Seznam.cz Pavel Zima připustil, že cílem je dostat svou programovou pozici i do základní nabídky kabelových společností nebo provozovatelů IPTV služeb. Zdroj: RadioTv.cz
Odesláno 1. června 2016 8 let Ono to bude tak, že program Seznam.cz není vysílaný jako normální TV program, ale odkaz na "ivylílání". U všech ostatních stanic je HbbTV používáno pro "nelineární" doplňkové služby. Takže u STB to na lineární vysílání nemá vliv, zákaznící vidí program. Pokud by v seznamu programů přibyla stanice Seznam.cz a 90% klientú by tam mělo "černou obrazovku" asi by to nebylo dobré pro KC. Z toho důvodu nepředpokládám zařazení do lineární televize Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 1. června 2016 8 let Technicky není pro vysílatele (UPC) žádný problém přiřadit HbbTV Seznam.cz k jakémukoli programu, viz můj příspěvek výše a mé dřívější poznatky - HbbTV lze přuřadit ke kterémukoli programu v jakémkoli muxu.. Kdo používáte DVBV a TransEdit a nudíte se velmi, můžete v jednotlivých muxech hledat klíč(e) Application Information Table (AIT)
Odesláno 5. června 2016 8 let Autor Start vysílání UPC Show HD od 9. 6. ** Start vysílání JOJ Cinema HD a Filmbox Arthouse od 1. 7. Spuštění HD verzí programů Fashion TV, C Music a Relax od 1. 7. Filmbox Arthouse zatím dabing na této stanice nechystáme. FILMBOX CZ&SK-Facebook UPC_skladba_programu.pdf Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 5. června 2016 8 let Nebylo by lépe vložit odkaz na soubor, než vkládat jeho kopii? http://www.upc.cz/pdf/UPC_skladba_progr ... gram%C5%AF
Odesláno 5. června 2016 8 let Autor Retiree tu kopii co jsem sem dál, posílají těm co mají HD Mediabox. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.