Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak dnes jsem objevil ve schránce letáček od UPC a v něm je:

1. Film+, Universal Channel končí k 30.6.2016

2. JojCinema HD - od 1.7.2016

3. AXN Black, AXN White - od 1.7.2016 součástí nabídky Relax

No nyní mne napadá co bude v balíčku Koktejl za ty peníze

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek
Odesláno

Určitě něco osvěžujícího :lol:

Ten Film+ mě ale trochu zaráží. Spíš jsem čekal HD verzi. Vždyť na tom není přeci tak špatně. Ale možná se bojej, že s ním Joj Cinema HD zamává. Čemuž bych snad i věřil. AXN Black a AXN White povyšily, tak snad se dále zlepší i jejich obsah. Pro začátek by postačilo se zbavit těch rumunských reklam.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Reklamy vem čert stačí, když to bude HD .-)

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Tak to nejsou dobré zprávy.

Universal channel je svou skladbou filmů a seriálů v UPC jedinečný, i když dokážu pochopit, že to není nic pro většinového diváka.

A Film+ je jeden z mých oblíbenějších filmových kanálů, kde si něco najdu každý týden. Teď jsem se díval na program JOJ Cinemy na tento týden a vše co tam dávají, jsem už v nabídce některého z kanálů v nabídce UPC viděl, a docela dost z toho právě na Filmu+ a něco už i docela dávno (před lety). Takže jako náhrada za Film+ je to dost slabý. A to JOJ Cinema prý ještě vysílá reklamy! :puker:

Odesláno

Joj Cinema reklamu vysílá, ale ne během filmu. S Universalem a Filmem+ jinak souhlasím. Universal je však mimo kontrolu UPC. Film+ na druhou stranu... tam bych chtěl vysvětlení, protože sledovaností to podle mě nebude. Spíš v tom bude mít prsty provozovatel/distributor, který má s naším trhem jiné plány. Pochybuji, že to bude jen obyčejná věc týkající se smlouvy.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Odesláno

S tym Film+ je to zaujimave - minuly mesiac bol na Slovensku vyradeny aj z ponuky satelitnych operatorov Digi a Magio a tiez u IPTV Magio.

Odesláno

I na webovkách Film+ je program uveřejněný pouze do 30. června. Ale nevím, na jak dlouho dopředu jej tam dříve uvřejňovali.

Odesláno

Od září začne vysílat další dětský kanál. Obecně si myslím, že budou mít děti z 2 .poloviny roku radost...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Odesláno

Jack_6428: Myslíš ten od SPI International, že jo? :) Já doufám, že na něm bude i MadScreen Box, to byla jediná věc, která mě na Barrandově Plus bavila :D Ale potěšilo by mě i kdyby už konečně udělali českou lokalizaci k Boomerangu nebo Cartoon Networku, pak by je snad UPC mohlo přidat.

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odesláno

Ano, mám na mysli ten.

Já bych českou lokalizaci u Boomerangu a Cartoonu uvítal také a určitě by nás bylo víc. Ale s Warnerama, potažmo Turnerem, to je těžký a přítomnost Novy a HBO na našem trhu to nedělá o moc snazší - spíš naopak. Počeštit Cartoon plánujou od jeho spuštění v Evropě v roce 93. Ale pak místo toho spustili SuperMax, pár seriálů počeštili taky skrze VHS, kterej vydržel do roku 2004. Tou dobou se měnila Nova, HBO i samotnej Cartoon. Měli jinačí starosti. No a pak si produkci CN rozdělila Prima s Novou a nově i ČT a teprve teď si po x letech našel CN opět svůj image. Jinými slovy je nic netlačí a ani sami nevědí, jak z toho ven. Přidat českou audio stopu k evropský verzi? Spustit českou verzi? Zkusit VOD? Těžko říct. Pokud by byla čeština, UPC by zařazení jistě zvážilo. Ale bez zní bohužel. Mně by absence češtiny nevadila, ale u dětskýho kanálu ten argument chápu. V konkurenci existujících stanic by byla pro CN povinná, aby vůbec měl šanci. A Boomerang? Ten má ještě abstraktnější rysy.

Jinak tou dětskou 2. polovinou roku, když už jsem to načal, jsem myslel...

... prodloužení vysílacího času ČT Déčka -> potvrzeno

... spuštění HD verze ČT Déčka -> potvrzeno

... spuštění HD verze Disney Channel -> potvrzeno

... spuštění HD verze Minimaxu -> pravděpodobné

... spuštění HD verze Megamaxu -> pravděpodobné

... spuštění HD verze Nickelodeonu -> pravděpodobné

... spuštění dětské stanice pod hlavičkou Filmbox -> potvrzeno

2. polovina roku 2016 bude zkrátka patřit dětem :mrgreen:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague