becvys Odesláno 20. května 2018 Sdílet Odesláno 20. května 2018 Když tu narážíte na zvuk, u prémiových kanálů HBO bych to požadoval také. Nejlépe 2 zvukové stopy ENG/CZ + titulky. Zvuk Dolby Digital 5.1 pouze HBO 1. Proč to není u všech nevím. Dost často si zapínám domácí kino na filmy. Je to za zvláštní příplatek tak nevím v čem je problém. Už by to měl být standard... 1 Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 20. května 2018 Sdílet Odesláno 20. května 2018 To bude ale asi problem HBO nikoli UPCOdesláno z mého MT pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 23. května 2018 Sdílet Odesláno 23. května 2018 Jen tak mimochodem,Prima Comedy Central HD se zatím testuje a max. do 14 dnů bychom se jí měli dočkat 🙂 ZDROJ: Napsal to David na FB pod jedním příspěvkem 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sikorajiri25@gmail.com Odesláno 23. května 2018 Sdílet Odesláno 23. května 2018 Jen tak mimochodem,Prima Comedy Central HD se zatím testuje a max. do 14 dnů bychom se jí měli dočkat 🙂 ZDROJ: Napsal to David na FB pod jedním příspěvkem 😃 to je jenom dobře a nakonec to netrvalo ani tak dlouho oproti původnímu plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 24. května 2018 Sdílet Odesláno 24. května 2018 Posledné zmeny v UPC SK Na pozícii rezerva TV Lux HD a na pôvodnej SD verzia . Infokanál UPC - ukončenie vysielania . Citovat - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 29. května 2018 Autor Sdílet Odesláno 29. května 2018 tak to se divím ,že si toho nikdo nevšimnul od asi večera hraje Prima Comedy Central HD.Ale asi je nějaký problém s kódováním ,dost často se tam objevují barevné řádky . ještě doplním na 626 MHZ, 256 QAM, 6900 KB/S. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lukáš Polák Odesláno 29. května 2018 Sdílet Odesláno 29. května 2018 Něco málo technikálií: http://www.rozhlas.cz/digital/televize/_zprava/prima-comedy-central-odstartovala-ve-vysokem-rozliseni--1799347 Vzpomněl jsem si dnes ráno, kdy si vždy dělám kompletní monitoring terestrika, sat a kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 29. května 2018 Sdílet Odesláno 29. května 2018 Ale na "cihle" furt v SD 😥 ...á tak už i mně to funguje,dobrá práce UPC 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 29. května 2018 Sdílet Odesláno 29. května 2018 tak to se divím ,že si toho nikdo nevšimnul od asi večera hraje Prima Comedy Central HD. To jsem se taky divil, já to objevil navečer, hned jak jsem zapnul STB. Ale jen díky tomu, že původní SD verze nebyla jen přesunuta na jinou pozici, ale úplně zmizela. Tím se mi odebrala z oblíbených a měl jsem všechny kanály posunuté. Může někdo zodpovědný říci, proč došlo rovnou k odstranění SD verze? Když všechny ostatní běžné české volně dostupné stanice SD verzi mají a navíc tady SD verze je na původní frekvenci pořád dostupná? Tedy je dostupná jen na televizi samotné, kde můžu proladit konkretní frekvenci. Na STB taková možnost není. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 29. května 2018 Sdílet Odesláno 29. května 2018 K ukončení vysílání SD verze dojde v příštím týdnu 2 Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.