namec Odesláno 29. května 2018 Sdílet Odesláno 29. května 2018 Tak já zatím na cihle SD verzi🙁. Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 29. května 2018 Sdílet Odesláno 29. května 2018 Buď vypnout a zapnout ze sítě nebo počkat do rána Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kebulek Odesláno 29. května 2018 Sdílet Odesláno 29. května 2018 Díky za Primu Comedy Central v HD!👍 2 Citovat Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 30. května 2018 Sdílet Odesláno 30. května 2018 K ukončení vysílání SD verze dojde v příštím týdnu Děkuji za odpověď. Ale HD verze je kódovaná. Takže doteď, když jsem chtěl koukat na PCC, mohl jsem pustit jen TV, nemusel jsem zapínat STB. To už nepůjde :-( To není žádná velká ztráta, ale pro lidi s TV Start je to horší, ti o PCC přijdou úplně. Proč ostatních asi 15 FTA kanálů všech českých stanic je k dispozici v nekódovaném SD + kódovanémHD, jen PCC a Prima Krimi ne? Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 30. května 2018 Sdílet Odesláno 30. května 2018 Prima Max je v dbv-c taky jen v kódovaném HD. TV Start jen v dvb-t. Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 30. května 2018 Sdílet Odesláno 30. května 2018 @marena Pokud koukáte na nekódované programy naladěné v DVBC, tak je výhodnější naladit všechny programy v DVBT (nabídka Digi Start). V DVBT je těch programů více. Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 30. května 2018 Sdílet Odesláno 30. května 2018 Ano, to by mohlo být řešení. Ale já občas když něco nahrávám a chci koukat na něco jiného a druhá TV s CA modulem je vypnutá, přehodím modul k sobě a můžu koukat přímo na TV i na placené kanály. Kdybych přeladil na DVB-T, ztratilo by se mi naladění DVB-C, ty hloupé televize neumožňují mít naladěné oboje najednou... Mně by hlavně zajímala odpověď na otázku, proč je v DVB-C většina volně šiřitelných stanic dostupná i v nekódované SD verzi, ale některé nejsou. Bitrate to asi nebude, konkrétně PCC jej má (soudě podle kvality obrazu) dost nízký. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fuchs Tomáš Odesláno 31. května 2018 Sdílet Odesláno 31. května 2018 (upraveno) V Živé.sk dnes vyšiel článok o zmenách televíznych staníc, ktoré má vo svojom portfóliu slovenský Telekom. Okrem iného tam je aj toto: "Telekom prekvapil zaradením HD verzií tematických staníc Prima. Ide o kanály Prima Cool HD, Prima Love HD a Prima Max HD. V SD kvalite naďalej zostáva Prima Zoom. Novinkou je Prima Krimi HD". Bude na to pozitívne reagovať UPC Slovensko a urobí podobné zmeny aj vo svojom rasteri? Upraveno 31. května 2018 uživatelem Fuchs Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 31. května 2018 Sdílet Odesláno 31. května 2018 V Živé.sk dnes vyšiel článok o zmenách televíznych staníc, ktoré má vo svojom portfóliu slovenský Telekom. Okrem iného tam je aj toto: "Telekom prekvapil zaradením HD verzií tematických staníc Prima. Ide o kanály Prima Cool HD, Prima Love HD a Prima Max HD. V SD kvalite naďalej zostáva Prima Zoom. Novinkou je Prima Krimi HD". Bude na to pozitívne reagovať UPC Slovensko a urobí podobné zmeny aj vo svojom rasteri? Nechápu proč na Slovensku se programy Primy dávají do HD a u nás se např. Jojky už před dávnou dobou rozhodli kompletně odebrat 😕 Je to trochu nefér vůči nám 👎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 2. června 2018 Sdílet Odesláno 2. června 2018 Nechápu proč na Slovensku se programy Primy dávají do HD a u nás se např. Jojky už před dávnou dobou rozhodli kompletně odebrat 😕 Je to trochu nefér vůči nám 👎 Ale v UPC to tak nieje . všetko okrem jedného programu Barandov a internacional verzie Nova a Prima je v SD a ak je niečo v HD už dlhšie tak program ČT . Konkurencia ako je Telekom a Orange ich majú pod podmienkou a dodatkom v zmluve že niesú distribútorom signálu a iná spoločnosť zodpovedá za ich príjem za poplatok . Citovat - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.