Návštěvník Retiree Odesláno 23. července 2018 Sdílet Odesláno 23. července 2018 Díky... Data na 586 MHz mi sice neunikla, ale rádia v DTV nesleduju, takže jsem to pustil z hlavy. Teprve po upozornění jsem si tenhle mux setřídil podle streamú. Zajímavé je, že z asi 60 rádiových stanic jen asi 10 stanic vysílá i data a objem dat je v celém muxu daleko nejvyšší, řádově jednotky procent. No a protože netuším, co jsou Helios boxy, nadále netuším, k čemu jsou vysílaná data na tv stanici C&I.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 23. července 2018 Sdílet Odesláno 23. července 2018 (upraveno) Jsou to Kaon boxy, protože se jedná o velké množství dat, pro některé testy jsou použity data z programu C&I Upraveno 23. července 2018 uživatelem technik 1 Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 23. července 2018 Sdílet Odesláno 23. července 2018 To už zní přijatelněji, žádné pozůstatky US služeb, jak jsem tipoval... Proč se upustilo od testování HbbTV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 24. července 2018 Sdílet Odesláno 24. července 2018 Na STB jsme nikdy HbbTV netestovali Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 24. července 2018 Sdílet Odesláno 24. července 2018 Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 24. července 2018 Sdílet Odesláno 24. července 2018 Na STB jsme nikdy HbbTV netestovali To celkem chápu, i když zájem byl i tu na fóru... Ale zákazníci UPC používají k příjmu a sledování DTV i jiné přístroje, nežli STB a HbbTV se už celkem úspěšně testovalo na promo kanálu UPC a také na dalších kanálech. Takže proč ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 31. července 2018 Autor Sdílet Odesláno 31. července 2018 České Radiokomunikace zahájí distribuci hudební stanice Power TV https://digital.rozhlas.cz/ceske-radiokomunikace-zahaji-distribuci-hudebni-stanice-power-tv-start-btv-s-7577900 co na to UPC ,bude nebo nebude od zítra ???? místo je například místo programu PRIMA COMEDY CENTRAL v SD verzi ,který už nevysílá pod svým názvem ale pod názvem rezerva DVB-C asi měsíc. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 31. července 2018 Sdílet Odesláno 31. července 2018 Ne všechny nové stanice musí být zákonitě v síti UPC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 31. července 2018 Autor Sdílet Odesláno 31. července 2018 16 minutes ago, David - UPC napsal: Ne všechen odpad musí být zákonitě v síti UPC 🙂 tohle je taky odpad UPC Show HD můžete mě vysvětlit jeho vysílání. Pořady ,které tam vysílají mají staří jeden rok zpětně. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 31. července 2018 Sdílet Odesláno 31. července 2018 Tak UPC Show HD je program přímo propagační program od UPC, kde, jak sám víte, jsou propagovány různé programy z nabídky UPC, uvidíte tam také upoutávky na filmy z videotéky My Prime. Srovnáváte nesrovnatelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.