Tommy Kindernay Odesláno 31. července 2018 Sdílet Odesláno 31. července 2018 před 6 hodinami , David - UPC napsal: Ne všechny nové stanice musí být zákonitě v síti UPC 🙂 Davide, tak jestli tohle byla reakce na Power TV, tak jste mě hodně zklamal 😥 Já jsem vás měl strašně moc rád, ale označit Power TV za odpad, to bych od vás fakt nečekal 😥 Citovat Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 31. července 2018 Sdílet Odesláno 31. července 2018 @Tommy Kindernay Zdravím Vás, Tommy. Určitě jsem se tím nechtěl nikoho dotknout nebo někoho poškodit. Použil jsem příměr, který se tu často vyskytuje. Omlouvám se a svůj post upravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy Kindernay Odesláno 31. července 2018 Sdílet Odesláno 31. července 2018 (upraveno) Ok, v pohodě 🙂 Já se totiž zrovna na Power TV strašně těším a jejich programové schéma, co mají v Polsku, mě vyloženě nadchlo. Tak proto jsem z té reakce byl hodně smutný. Já věřím, že snad se s nimi UPC domluví, zvlášť pokud to bude i v češtině a HD, navíc budou vysílat volně, tak snad se do nabídky dostane. Určitě by Power TV udělala radost víc lidem 🙂 Upraveno 31. července 2018 uživatelem Tommy Kindernay Citovat Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 31. července 2018 Sdílet Odesláno 31. července 2018 Pro mě Power TV nuda, ale pro mnoho lidí to může být super 👍🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Patri.k Odesláno 31. července 2018 Sdílet Odesláno 31. července 2018 Mě by třeba zajímalo jaká je situace s Filmbox live. V minulosti když se na tuhle službu někdo dotazoval na FB, tak UPC se vyjadřovala celkem pozitivně, že by snad do roka mohla být. Ale nakonec k tomu nikdy nedošlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy Kindernay Odesláno 31. července 2018 Sdílet Odesláno 31. července 2018 https://digital.rozhlas.cz/startuje-bezplatna-hudebni-stanice-power-tv-nabidne-videoklipy-bez-reklam-7578584 Stanice je prozatím dostupná pouze v DVB-T a na satelitu, nicméně později bude šířena i v dalších distribučních kanálech. Majitel stanice Michał Winnicki portálu Digitální rádio potvrdil, že již provozovatel vede intenzivní jednání s dalšími operátory, mimo jiné UPC Česká republika a O2 Czech Republic. Právě pro ně chce zpřístupnit vysílání ve vysokém rozlišení HDTV. 1 Citovat Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník notizia Odesláno 1. srpna 2018 Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 On 31. 7. 2018 at 11:35, David - UPC napsal: @sikorajiri25@gmail.com Jiří, klidně mi pošlete tipy, které programy byste uvítal. Pošlu na kolegy dotaz, zda-li s některým nepočítáme. Píšete, že se výhody kabelu začínají ztrácet. Co kvalita HD programů na kabelu a jejich datové toky? Což si myslím, že je tím hlavním argumentem. Davide také se připojuji k výzvě odhleně seznamu stanic které by nově uvítal Jiří - @sikorajiri25@gmail.com . Plně se ztotožňuji s návrhem Jiřího Také mě mi chybí hlavně Československo HD/Festival HD (tato stanice již velmi dlouho), travelxp HD, Epic Drama HD. Dále bych také do skupiny obsahově kvalitních stanic od Viasatu zařadil i Viasat Nature v SD protože jsou tam úplně jiné pořady než na dvojstanici Viasat HD kde je Nature navíc šířen jen do 18 hodiny a ne nonstop jako ten Viasat Nature SD. Dále by nebylo špatné zařadit i dokumentární stanici DOQ kterou šíří váš současný majitel přes satelitní televizi freeSAT. Dále není špatná stanice Sundance HD v ENG která i když není v CZ lokaci tak je u ní možnost volby polštiny zrovna tak jako u dětské stanice Boomerang kde sice také není CZ ale jen ta ENG s PL. To Power TV bych stejně jako Jiří také bral spíše jen jako jakési doplnění a míso něj raději zařadit hudební stanice MTV Hits s Mooz Dance HD které jsou rovněž u freeSATu a tedy vlastně u současného majitele UPC. To TA3 HD by bylo možná dobré ale za každou cenu nemusí být zpravodajské stanice v HD kvatitě kde jde především o informační obsah stanice a ne o to jestli uvidím to že má nějaká moderátor bradavici nebo chlup na saku a podobně. Podle mě HD vysílání má velký význam u přírodopisných, filmových kanálech se sportovními a podobně a ne u těch zpravodajských kde to není až tak důležité. Ještě by nebylo špatné díky velké slovenské národnostní menšině včeské republice zařadit aspoň jeden dětský kanál ve "slovenčine" a to ten RiK který je i ve slovenském UPC a evidentně majitej skupiny JOJ nemá žádný problém s šířením této jeho plně placené stanice v ČR oproti jeho stanic TV JOJ, Joj Plus a WAU. před 22 hodinami , Jack_6428 napsal: Tak NASA TV HD by byla jako zpestření celkem fajn 😉 Je pravda, že třeba E! Entertainment, UP Network, Československo/Festival, Epic Drama či TravelXP v nabídce chybí, ale myslím že to není zatím takový problém. Myslím, že UPC stále čeká jak si stanice u nás povedou a zvažuje, zda se jim zařazení vyplatí. Nějaké z nich bysme se ale výhledově už snad dočkat mohli... PowerTV je moc nové a neví se, co to udělá. Může klidně neoslovit a letos zase skončit... Ze stanic, které čekají na překlopení z SD do HD, mi chybí v nabídce již pouze dlouho slibované National Geographic HD, Disney Channel HD, AXN HD a Nickelodeon HD - to však nezáleží bohužel na UPC. Nicméně, jsem optimista a věřím, že letos už konečně něco z toho fakt bude - konkrétně NGC a Disney. Časem bych čekal překlopení ještě u TV Papriky, Fishing & Huntingu, Spektra Home, Mňam, Crime & Investigation, TLC, CNN, BBC, CNBC, France24, DW, TA3, Minimax, Megamaxu, JimJamu, Óčka a MTV/VH1. A pak bude na hodně dlouhou dobu klid. Ale to ještě chvíli bude trvat... Osobně si myslím že např. to E! Entertainment v kabelu od UPC vůbec nechybí protože je obyčejná bulvární stanice a mě osobně nezajímá kdo s kým co má nebo kdo s odpuštění ožral do němoty a podobně. Navíc na váš návrh s překlopením stanic TV Paprika, Mňam, Crime & Investigation, TLC, CNN, BBC, CNBC, France24, DW, TA3 a VH1 mám úplně jiný postoj. před 22 hodinami , Jack_6428 napsal: Tak NASA TV HD by byla jako zpestření celkem fajn 😉 Je pravda, že třeba E! Entertainment, UP Network, Československo/Festival, Epic Drama či TravelXP v nabídce chybí, ale myslím že to není zatím takový problém. Myslím, že UPC stále čeká jak si stanice u nás povedou a zvažuje, zda se jim zařazení vyplatí. Nějaké z nich bysme se ale výhledově už snad dočkat mohli... PowerTV je moc nové a neví se, co to udělá. Může klidně neoslovit a letos zase skončit... Ze stanic, které čekají na překlopení z SD do HD, mi chybí v nabídce již pouze dlouho slibované National Geographic HD, Disney Channel HD, AXN HD a Nickelodeon HD - to však nezáleží bohužel na UPC. Nicméně, jsem optimista a věřím, že letos už konečně něco z toho fakt bude - konkrétně NGC a Disney. Časem bych čekal překlopení ještě u TV Papriky, Fishing & Huntingu, Spektra Home, Mňam, Crime & Investigation, TLC, CNN, BBC, CNBC, France24, DW, TA3, Minimax, Megamaxu, JimJamu, Óčka a MTV/VH1. A pak bude na hodně dlouhou dobu klid. Ale to ještě chvíli bude trvat... Jinak k vašemu "Myslím, že UPC stále čeká jak si stanice u nás povedou a zvažuje, zda se jim zařazení vyplatí."následující. V tom případě mě prosím vysvětlete jak je možné že UPC zařadilo okamžitě po vzniku např. stanice TUTY TV a WAR TV i když sám píšete že UPC před zařazením něčeho nového do nabídky stále čeká s tím zda se těmto novým stanicím u nás povede dobře a jejich zařazení se vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sikorajiri25@gmail.com Odesláno 1. srpna 2018 Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 31 minutes ago, notizia napsal: WAR TV byla zařazena asi měsíc před spuštěním vysílání, byla tam ta promo smyčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Patri.k Odesláno 1. srpna 2018 Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Tak obecně tyhle stanice chybí i řadě jiným celostátním providerům. Zde je počet u kolika providerů z 6 vysílá E! Entertainment TV - 1 z 6 Travelxp HD - 1 z 6 Československo HD / Festival HD - 2 z 6 Epic Drama HD - 2 z 6 UP Network - 3 z 6 Na druhou stranu i UPC má své „exkluzivní“ stanice, které řada providerů v nabídce nemá. Crime & Investigation - 2 z 6 Viasat Nature HD / Viasat History HD - 2 z 6 Leo TV - 2 z 6 DTX - 2 z 6 Food Network - 3 z 6 AXN White - 3 z 6 AXN Black - 3 z 6 Pořád je na tom UPC jednoznačně nejlépe a to jsme nepočítal HD stanice, tam vede UPC ještě jasněji a přitom cenově UPC vychází často nejvýhodněji. Ten ukazatel kolik providerů má tu stanici v nabídce může být ukazatel predikce, jak velkou šanci má se objevit v nabídce a příliš optimisticky to podle toho nevypadá. Na druhou stranu jsou to celkem nové stanice na našem trhu a v minulosti též řadě stanic trvalo i několik let než se vůbec do nabídky dostaly a časem se jim to povedlo skoro u všech providerů. Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem Patri.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 1. srpna 2018 Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Ovšem co se sportovních stanic týče, nejsme na tom moc dobře. Ale i přes to bych UPC NIKDY za nic nevyměnil. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.