Tommy Kindernay Odesláno 28. srpna 2018 Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 před 29 minutami , technik napsal: TV Polar a TV Slovácko nejsou v Praze v nabídce DVBC ale v zatím v DVBT, stejně jako v celé ČR Zatím? 🙂 Takže by se mohl Polar objevit i v DVB-C v Praze? 🙂 To by bylo super 🙂 Citovat Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 29. srpna 2018 Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Neobjeví Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PwSWAT Odesláno 29. srpna 2018 Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Vráťte mi moje obľúbené RETRO TV!!!! 😭 😭 😭 Tie sračky na POWER TV sa nedajú počúvať!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ladcafa@seznam.cz Odesláno 29. srpna 2018 Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Já mám oboje. Určitě by RETRO nemělo zmizet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 29. srpna 2018 Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Na Slovensku bylo RETRO vyměněno za Power TV 1 Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 29. srpna 2018 Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se náhodou neplánuje HD verze německých veřejnoprávních stanic ARD - Das Erste a ZDF. Mám tyto programy rád protože tam dávají velice zajímavé pořady a dokumenty. Ale někde jsem četl že je problém je zařadit do HD. Mohl by mi prosím někdo kdo tomu rozumí vysvětlit proč je takový problém je zařadit do HD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fuchs Tomáš Odesláno 29. srpna 2018 Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 (upraveno) U nás na Slovensku začína byť v hudobných kanáloch stále väčší rozdiel medzi tým, čo máme na kábli a čo v Horizon Go. V Horizon Go je totiž program Mezzo Live HD, ktorý na kábli nemáme vôbec a od dnes je tam aj Power TV HD, ktorý je však na kábli len v SD kvalite. Tiež je nepochopiteľné aj to, že na rozdiel od Čiech nemáme žiadne Óčká a najnovšie ani Retro Music, ktoré bolo práve zrušené. ☺ Upraveno 29. srpna 2018 uživatelem Fuchs Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zofre Odesláno 29. srpna 2018 Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 @Fuchs Tomáš cize by ste boli radsej, keby v tom bol poriadok, a teda Mezzo Live by nebolo vobec a Power TV by bolo iba v SD? Predpokladam, ze dovodom, preco to nie je v HD v kabli, resp. preco nieco nie je vobec v kabli je to, ze to ma tak malu sledovanost v pomere ku kapacite ktora by bola potrebna na vysielanie... Zial v aktualnom spektre SK siete vela moznosti na zaradenie novych HD programov nevidim, a teda som rad, ze niektore programy su aspon v Horizon GO v HD kvalite. Aj ked napr. pri Relax TV to zmysel nema, kedze takmer vsetko co vysielaju je spred x rokov, kedy o HD nikto ani nechyroval. Citovat - - - - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fuchs Tomáš Odesláno 29. srpna 2018 Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 (upraveno) Vážený Zofry! Mojim príspevkom som chcel len upozorniť na rozdiely na kábli a v Hrozon Go resp. medzi českým a slovenským UPC. Mimochodom, v Čechách je stále viac programov v HD kvalite ako na Slovensku a to znamená, že aj u nás sú možnosti rozšírenia súčasných služieb, vrátane programov v kvalite HD (prípadne UHD). ☺ Upraveno 29. srpna 2018 uživatelem Fuchs Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zofre Odesláno 30. srpna 2018 Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 @Fuchs Tomáš , mate pravdu, ze v CZ je viac HD programov, ale vyuzivaju aj viac frekvencii pre digitalnu televiziu v DVB-C (v CZ 31, v SK iba 28). Pri oskenovani spektra je jasne, ze v SK je ovela viac analogovych programov, cize museli by najprv vypnut nejake analogy aby mohli pridat dalsie HD programy a to asi nechcu. Ale tiez ako aj vy verim, ze sa postupne pocet HD stanic zvysi 🙂 Citovat - - - - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.