Návštěvník Retiree Odesláno 17. září 2018 Sdílet Odesláno 17. září 2018 Co je lepší, AVC nebo HEVC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. září 2018 Sdílet Odesláno 17. září 2018 Lepší je to co bude fungovat většině klientů na televizoru, k čemu jim bude lepší kodek hevc když ho nepřehrají na televizoru a takhle to vidí podle mě UPC, když by se zrušilo vysílání dvb-t a přešlo na DVB T2 klienti by začali bombardovat infolinku UPC s dotazy proč jim najednou nehraje televizor a vyhrožovat ukončením smlouvy a o to v UPC určitě nestojí. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 17. září 2018 Sdílet Odesláno 17. září 2018 Hlavně spousta lidí nemá ani DVB-T2 tuner. Zvláště na druhých televizích v domácnosti. A odpověď, zda je lepší H.264 či H.265, je vcelku daná. Nemyslím si, že by UPC mělo v plánu zavádět DVB-T2. Až se vypne T1 ve vzduchu, bude to pro UPC výhoda, že ho stále poskytuje. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Athlon Odesláno 18. září 2018 Sdílet Odesláno 18. září 2018 (upraveno) Jde o počet lidí, kteří maji DVB-T2. Také psali, že analog nikdy nevypnou a letos v lednu náhle vypli a nikde to nenapsali. Týden si mě přehazovali na kontaktním formuláři, až pak jsem se dozvěděl, že je analog vypnutý. Dvb-C a Dvb-T se nedá sledovat současně. Přes týden tam mám Dvb-T, protože Dvb-C kostičkuje. Když přesouvali HBO do Dvb-C, poslali jen oznámení, že buď přijmu STB, nebo se mi nabídka hbo zruší. Tak až bude mít většina lidí DVB-T2 příjem, nebo Full HD televizi. Počkám kolik bude HD programů v DVB-T2 a pořídím si anténu. https://digital.rozhlas.cz/t-mobile-tv-vypnula-sedmnact-programu-ve-standardnim-rozliseni-doslo-na-velke-7614814 T-Mobile TV vypnula sedmnáct programů ve standardním rozlišení, došlo na velké televize Programy pochopitelně z nabídky nezmizely úplně, na původních pozicích po SD kanálech se objevily jejich verze s vysokým rozlišením, které již byly dříve k dispozici. Kompletní seznam vypnutých SD programů: ČT 1 ČT 2 Nova Prima Prima Love Prima Cool Nova 2 Nova Gold Nova Action TV Barrandov Barrandov Plus Nova Cinema Prima Max ČT Sport Déčko / ČT art Prima Zoom ČT 24 Upraveno 18. září 2018 uživatelem Athlon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 18. září 2018 Sdílet Odesláno 18. září 2018 DVB-T bych v kabelové síti vůbec neřešil, stejný program je nekódovaný v DVB-C a dnešní TV mají spíše DVB-C nez DVB-T2 tuner Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 18. září 2018 Sdílet Odesláno 18. září 2018 ... Dvb-C a Dvb-T se nedá sledovat současně. Přes týden tam mám Dvb-T, protože Dvb-C kostičkuje...A co nechat si zjistit proc to kostickuje.Jinak o moc vice HD programu bych v DVBT2 necekal, Nova a Prima si za HD nechavaji platit od vsech operatoru, tak do FTA nepujdou...Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol241 Odesláno 19. září 2018 Sdílet Odesláno 19. září 2018 Chtěl jsem se zeptat na nabídku Komplet, jaké programy zahrnuje, protože po delší době jsem se podíval na programovou nabídku a tam je uvedeno: "Témer všechny programy UPC TV, vcetne prémiových stanic jako HBO HD, Cinemax HD, FilmBox Premium HD, LEO TV a další". Zajímalo by mne, které programy tam tedy nepatří. Další dotaz je, kdy bude zařazen slibovaný německý balíček. Pořád se to odsouvá. 1 Citovat - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Odesláno 19. září 2018 Sdílet Odesláno 19. září 2018 Myslím, že tím "téměř všechny programy" je myšlené to, že u nás v západních Čechách v nabídce Komplet chybí polský program TVP a rakouský ORF, na severní Moravě pro změnu německá ZDF i rakouská OTF, která je v jižních Čechách a na jižní Moravě, ale zase tam nebudou mít TVP a ZDF. Podobně to bude s některými tuzemskými regionálními stanicemi. 1 Citovat - - TV Komplet CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý) Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 21. září 2018 Sdílet Odesláno 21. září 2018 Dobry nevíte kdy bude program Epic Drama HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. září 2018 Sdílet Odesláno 23. září 2018 Do základní televizní nabídky Start, která vysílá v DVBT, přibyli dva nové kanály Power TV a Tuty. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.