kolík Odesláno 24. září 2018 Sdílet Odesláno 24. září 2018 V Praze,vysílá navíc ješté Tv Praha v dvbt. 1 Citovat 500 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. září 2018 Sdílet Odesláno 24. září 2018 On 9/21/2018 at 5:42 PM, mkarek napsal: Dobry nevíte kdy bude program Epic Drama HD Dle informací z Facebooku UPC se tento program zatím přidávat nebude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 28. září 2018 Autor Sdílet Odesláno 28. září 2018 Majitel Mňam TV a Mňau TV spouští Hobby TV https://www.parabola.cz/zpravicky/29972/majitel-mnam-tv-a-mnau-tv-spousti-hobby-tv/ Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník notizia Odesláno 28. září 2018 Sdílet Odesláno 28. září 2018 Doufám že tento hnůj UPC nezařadí, když do dnešního dne není ještě ani Československo HD/Film Festival HD s Viasat Nature SD s nonstop verzí a jiným obsahem než Viasat Nature/History HD. Na Mňau, Hobby a podobně capiny nejsem opravdu zvědavý a kvůli tomu jsem si UPC opravdu nepořizoval!!! On 9/24/2018 at 10:34 AM, kolík napsal: V Praze,vysílá navíc ješté Tv Praha v dvbt. Zajímalo by mě jestli ta TV Praha v pražském DVB-T byla přidána k Polar TV, TV Slovácko s ZAK a nebo jestli nahradila jednu z těchto regionálek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy Kindernay Odesláno 28. září 2018 Sdílet Odesláno 28. září 2018 před 1 hour , notizia napsal: Zajímalo by mě jestli ta TV Praha v pražském DVB-T byla přidána k Polar TV, TV Slovácko s ZAK a nebo jestli nahradila jednu z těchto regionálek? Jsou tam všechny čtyři - ZAK, TV Slovácko, Polar i TV Praha. 1 Citovat Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beepee Odesláno 29. září 2018 Sdílet Odesláno 29. září 2018 před 16 hodinami , notizia napsal: Doufám že tento hnůj UPC nezařadí ... Na Mňau, Hobby a podobně capiny nejsem opravdu zvědavý a kvůli tomu jsem si UPC opravdu nepořizoval!!! Názor hodný demokrata. Hele, já se z těch 100+ programů koukám alespoň občas na cca 25, ale nikdy by mě nenapadlo volat po tom, aby ty ostatní UPC z programové nabídky vyřadilo. Navíc tyhle "capiny" mají v nabídce i konkurenční provideři. 1 Citovat 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 29. září 2018 Sdílet Odesláno 29. září 2018 to nic nemeni na tom, že to je odpad respektive balast “v ceně” Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 29. září 2018 Sdílet Odesláno 29. září 2018 Já bych raději ocenil německé stanice v HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník notizia Odesláno 29. září 2018 Sdílet Odesláno 29. září 2018 On 9/29/2018 at 10:32 AM, beepee napsal: Názor hodný demokrata. Hele, já se z těch 100+ programů koukám alespoň občas na cca 25, ale nikdy by mě nenapadlo volat po tom, aby ty ostatní UPC z programové nabídky vyřadilo. Navíc tyhle "capiny" mají v nabídce i konkurenční provideři. Vážený spravedlivý uvědom si laskavě si laskavě to že poslední dobu UPC čím dále vice s velkou oblibou zařazuje kdejakou novou blbost bez oveřeného obsahu s tim jestli to na nějaké obsahové úrovni . Podle tebe když budou mít jiní konkurenční provideři z 99% jen samý nesledovatelný odpad, tak to musí být stejné i u UPC?! Až UPC konečně zařadí ty stanice po kterých tu zákazníci již několik marně volají, tak mě bude následně úplně jedno jestli tam bude takový odpad na úkor něčeho dlouhodobě žadáného a to ze strany více zákazníku. Pokud bych se spokojil jen s odpadem bez jakékoliv úrovně tak by bohatě postačilo to české DVB-T v kterém má nějakou úroveň pouze Česká televize a ne ten český komerční nesledovatelný odpad. PS: Co si tak laskavě zjistit kteří konkurenční provideři mají např. to Českoslovesko/Film Festival HD s tím Viasat Nature SD vedle toto Viasat HD. On 9/29/2018 at 11:40 AM, retron napsal: to nic nemeni na tom, že to je odpad respektive balast “v ceně” Plný souhlas s tebou a poslední dobu je ho bohužel čím dále více na úkor obsahové kvality. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beepee Odesláno 29. září 2018 Sdílet Odesláno 29. září 2018 @notizia - To, co je pro tebe odpad, může být pro jiného zajímavý program. To, po čem ty tady voláš, může být pro jiné diváky odpad. Už si rozumíme? To, že by v nabídce měly být ty programy, po kterých toužíš, já nijak nezpochybňuji. Ale není žádný problém ty odpadní kanály vyhodit z ladění. 4 Citovat 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.