Ondřej Kupsa Odesláno 23. října 2018 Sdílet Odesláno 23. října 2018 Místo programu Film+ HD mi na této pozici hraje Spektrum Home v HD. Nějaká změna? Citovat Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolík Odesláno 23. října 2018 Sdílet Odesláno 23. října 2018 Kdy bude slibovaný Německý balíček? Citovat 500 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 23. října 2018 Sdílet Odesláno 23. října 2018 před 2 hodinami , Ondřej Kupsa napsal: Místo programu Film+ HD mi na této pozici hraje Spektrum Home v HD. Nějaká změna? Drobná chybička u maďarů v AMC, už by to mělo být v pořádku 1 Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 23. října 2018 Sdílet Odesláno 23. října 2018 Samé dobré zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 23. října 2018 Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) On 10/22/2018 at 2:00 PM, David - UPC said: Programy budou dostupné zítra ráno, respektive zítra kolem 1 ráno. A kdy budou dostupné i na STB? Že tam nebyly včera, to bych chápal, ale když jsem teď svůj Kaon pustil, pořád mám na předvolbě 156 DW a na 157 TA3. 158 neexistuje vůbec. Nové stanice nikde... Edit: aha, tak už jsem je našel, musel jsem ručne projít všechny dostupné kanály. Ta tisková zpráva totiž uvádí špatná čísla kanálů. Československo je na 46, Hobby na 131 a Park na 139. Ta čísla 156,7,8 asi platí jen pro DVR? Upraveno 23. října 2018 uživatelem marena Doplnění čísel kanalů Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ladcafa@seznam.cz Odesláno 23. října 2018 Sdílet Odesláno 23. října 2018 Po skončení programů Československo HD je závěr vysílání. V EPG nemám programy Festivalu HD. Je to u vás také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 23. října 2018 Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ano, u mě také, EPG Festivalu chybí. A mimochodem, když jsem si teď reloadnul tu tiskovou zprávu, tak už tam jsou správná čísla kanálů, asi to někdo opravil 😄 Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 23. října 2018 Sdílet Odesláno 23. října 2018 před 10 minutami , ladcafa@seznam.cz napsal: Po skončení programů Československo HD je závěr vysílání. V EPG nemám programy Festivalu HD. Je to u vás také? Je to tak, u programu Festival HD EPG schází, což je problém u "cihly", kde si jinak než přes EPG nenastavíte nahrávání, protože maualně zadat nejde, i když víte, kdy se pořad, který vás zajímá, vysílá, Vzhledem k tomu, že Festival HD vysílá v noci, je to alespoň pro mne dost zásadní nedostatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 23. října 2018 Sdílet Odesláno 23. října 2018 @marena TZ jsem opravil, díky :) https://www.upc.cz/onas/o-spolecnosti/novinky/2018/rijnove-programove-novinky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 23. října 2018 Sdílet Odesláno 23. října 2018 Na Slovensku je pridané aj Spektrum Home HU SD . Fakt dobré a spokojnosť za tie drobné čo platím . Citovat - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.