RichardHorcic Odesláno 24. října 2018 Sdílet Odesláno 24. října 2018 Já chápu, že programová nabídka se může v různých regionech lišit. Ale vůbec mi nejde do hlavy, proč mi na propojeném PC s HD mediaboxem nejdou některé programy, které vedle v místnosti fungují a naopak. Na PC třeba vůbec nemám nově přidaný PARK, V1, a některé další programy. Naopak na PC jde mimo jiné třeba POLAR, který zase není v TV. Myslel jsem si, že propojením HD mediaboxu s PC bude nabídka v rámci jednoho modemu identická. Můžete někdo laikovi vysvětlit? Citovat 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 24. října 2018 Sdílet Odesláno 24. října 2018 @RichardHorcic jak to myslíte s tím propojením HD Mediaboxu s PC? Myslíte s modemem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 24. října 2018 Sdílet Odesláno 24. října 2018 A nemáte na tom PC náhodou naladěny programy z nabídky Digi START (DVBT) a na HD Mediaboxu nabídku Digi KOMPLET (DVBC)? Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardHorcic Odesláno 24. října 2018 Sdílet Odesláno 24. října 2018 Omlouvám se, jsem laik, takže tomu moc nerozumím. Jak to myslíte s tím naladěním? Neladil jsem vůbec nic, v HD Mediaboxu se po naběhnutí naladily programy automaticky, a automaticky se taky přidávají nové, i když jak jsem zjistil, jenom některé. Ani nevím, jestli se na PC dá něco ladit, v nastavení Horizon GO snad jen uspořádání kanálů (to mi dost schází u té cihly), nebo obnovení výchozích. Ani u Mediaboxu jsem v nastavení neobjevil nějaké naladění DVBT či DVBC. PC mám s Mediaboxem klasicky propojený ethernetovým kabelem. Po přihlášení k Horizon GO využívám prakticky totožného TV Průvodce jako na televizi, včetně zpětného shlédnutí, možnosti programování atd. Jen ta nabídka programů se částečně liší...😒 Citovat 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. října 2018 Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ano, nabídka Horizon Go je jiná. Ne na všech kanálech je zpětné shlédnutí, ne všechny kanály jsou v Horizon Go. A i naopak v Horizon Go jsou některé kanály jako bonus, které nejsou vysílány v DVB-C (to, co máte naladěno na STB). Co je v jaké nabídce a zda to má zpětné shlédnutí naleznete v tomto dokumentu: https://www.upc.cz/pdf/pece-o-zakazniky/dokumenty/Cenik_Digital.pdf Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 24. října 2018 Sdílet Odesláno 24. října 2018 No vidíte, stačilo napsat, že koukáte přes web nebo aplikaci a hned by to bylo jasnější. Park TV asi zatím v Horizont GO nebude, naopak by se měli brzo objevit Československo HD / Festival HD a Hobby TV Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 24. října 2018 Sdílet Odesláno 24. října 2018 před 1 hour , technik napsal: Park TV asi zatím v Horizont GO nebude, naopak by se měli brzo objevit Československo HD / Festival HD a Hobby TV Ty už tam dokonce jsou, i když Festival HD (doufám, že jen zatím) bez EPG. 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardHorcic Odesláno 24. října 2018 Sdílet Odesláno 24. října 2018 před 28 minutami , technik napsal: Citovat "No vidíte, stačilo napsat, že koukáte přes web nebo aplikaci a hned by to bylo jasnější." Když jsem napsal, že vedle v místnosti mám na PC trochu odlišné programy než na TV, myslel jsem, že je z toho patrné že koukám přes web. Nebo jde snad na nabídku UPC koukat na počítači ještě jinak, než přes aplikaci Horizon GO? Jinak samozřejmě děkuji všem za vysvětlení, zase jsem o něco moudřejší... 😊 Citovat 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 24. října 2018 Sdílet Odesláno 24. října 2018 Československo HD / Festival HD už v Horizon Go je 👍 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. října 2018 Sdílet Odesláno 24. října 2018 @RichardHorcic No, ony existují i zařízení, které umožňují naladit DVB-C nabídku na PC (s CA Modulem). Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.