Odesláno 28. července 2016 8 let Dobrý den, lze u UPC nějak naladit CT 1 SM, jsem z Nového Jičína, a když jsou Události v regionech..běží mi tam verze z Prahy. Což mě zrovna moc nezajímá. Díky za odpověď.
Odesláno 28. července 2016 8 let Události v regionech pro Moravskoslezský kraj mi běží na ČT1 SD. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 3. srpna 2016 8 let Je pomalu načase udělat Discovery World a Discovery ID pápá... brzy České feedy NGC HD, Mini/Megamaxu HD, DCH (včetně HD) a Nicku (včetně HD) přešli aktivně do přípravné fáze. Něco letos, něco Q1/Q2 2017. Discovery HD bude. Ale až se v HD rozšíří zbytek. Možná ještě letos, ale spíše příští rok. Cinemaxy nová grafika. Snad konečně letos. VH1 Classic 16:9. Možná letos, ale těžko předvídat. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 3. srpna 2016 8 let Jack_6428: Btw víš na 100% že opravdu začnou už letos vysílat Déčko a Art každej na samostatný pozici? Už je srpen, teď měli tiskovku a nic o tom neříkali Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 3. srpna 2016 8 let Vím, sledoval jsem. No, mělo by to tak být. Brzy by k tomu mělo vyjít nějaké nové info. Zřejmě po LOH. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 4. srpna 2016 8 let Autor nějaká novinky bude ,ale kdy rezerva HD pořád zakódovaná (kod 5 ) Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 4. srpna 2016 8 let Jack_6428: Super, já se těším hlavně na ten večerní program Déčka po 20.hodině Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 7. srpna 2016 8 let Óčko HD + Óčko Expres HD příští rok. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 8. srpna 2016 8 let Autor Štěpán Wolde, Óčko: O vysokém rozlišení uvažujeme pro příští rok http://www.rozhlas.cz/digital/televize/ ... k--1639162 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 8. srpna 2016 8 let Autor AMC přichází se speciálním feedem pro Českou a Slovenskou republiku http://www.digizone.cz/clanky/amc-prich ... republiku/ zřejmě pouze v SD verzi. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.