Odesláno 8. února 2019 6 let před 30 minutami , David - UPC napsal: https://www.skylink.sk/prehlad-tv-programov obávám se, že nemá. Stejně tak jako další společnosti, o kterých se zmiňujete. Ku kamarátovi, ktorý má Skylink, som roky chodil na Ligu majstrov, nedávno som u neho zhliadol i zopár stretnutí zo spomínaného MS v hádzanej. Samozrejme, že na ČT SPORT...
Odesláno 8. února 2019 6 let Díky! Musím mít něco konkrétního v ruce, což teď mám. Posílám na kolegy. Dám vědět s odpovědí.
Odesláno 8. února 2019 6 let BBC Earth HD má jen T-Mobile. Ale třeba se to časem změní. Také bych ho uvítal. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 8. února 2019 6 let Já bych zase rád věděl, proč stále nemáme k dispozici zpětné zhlédnutí u programů Jednotka, Dvojka a Seznam.cz TV.
Odesláno 8. února 2019 6 let před 4 hodinami , Ladik napsal: BBC Earth HD má jen T-Mobile. Ale třeba se to časem změní. Také bych ho uvítal. taky bych uvítal
Odesláno 11. února 2019 6 let Poslední rozšíření nabídky mě těší - hlavně Viasat Nature HD a Óčko Black HD. Další krok ke kompletaci. Věřím, že do konce roku se podaří i ten zbytek :) Upraveno 11. února 2019 6 let uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 11. února 2019 6 let On 2/8/2019 at 9:02 AM, dodo napsal: William, pre zákazníkov UPC SK je dostatočným dôvodom fakt, že túto stanicu bez problémov do svojej ponuky vpustila prakticky celá konkurencia, nevidím dôvod, prečo by tak nemohlo učiniť UPC SK, prečo by pre svojich zákazníkov nemohlo urobiť niečo naviac A o tom že ta tvoja "prakticky celá konkurencia" na ktorú sa odvolávaš má ČT sport nelegálne bez súhlasu Českej televízie okrem programov ČT1 s ČT sa už ale nezmiňuješ. Ani jeden operátor ktorý poskytuje služby platené televízie nemá ČT sport v oficiálnej ponuke a majú ju tam bez akékoľvek propagácie a potajomky. Vieš je to v ponuke podľa hesla, keď nie je žalobca nie je čo súdiť.
Odesláno 11. února 2019 6 let Nevie niekto kedy bude aktualizácia programového rozšírenia aj na Slovensku - Viasat atď ? Upraveno 11. února 2019 6 let uživatelem Libor Oprava - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.