Návštěvník dominikx Odesláno 22. dubna 2019 Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 je moderna doba , peniaze nna to maju , tak do toho , su to miliardove firmy i HBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 22. dubna 2019 Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 před 31 minutami, Marek-26 napsal: Už je snad 4K obsah? Napr. vsechny ty 4K Bluraye, co vychazeji v posledni dobe, se mi teda jen zdaji? Pro jistotu pripominam, ze bez 4K vysilani se jistojiste da zit a nepochybne se kvuli tomu nezastavi rotace Zeme... jen reaguju na argument o nedostatku 4K obsahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. dubna 2019 Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 A ten 4K obsah vysílá nějaká stanice? To je ten obsah o kterém mluvím já. Že jsou tisíce hodin materiálu ve 4K nepopírám. I mé hodinové video z výletu do Srbska je ve 4K. Ale to přeci nezajímá tolik lidí, aby se to vysílalo a někdo za to platil. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 22. dubna 2019 Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 To je sice pravda, že je nedostatek obsahu ve 4K. Ale jak píše tedy Marek-26, jestli se někdo nezbláznil, tím bych začal u výrobců TV proč je to tedy skoro v každé dnešní prodávané televizi. Je pak jasný, že když už si zákazník pořídí 4k TV, že ji chce také využít. Ano koukal jsem, obsah nabízí netflix, u ostatních nevím nemám přehled. Lze koupit 4K přehrávač a kupovat 4K filmy, či využít herně u nějakých podporovaných her - Xbox, na youtube jsou už delší dobu 4k videa. Nemám nic proti UPC, ale mohlo by se pomalu pokročit. Ucpání muxu? Mám v seznamu 13 kanálů rezerva a vyhodit SD kanály tak bude o něco lepší. Nevím jaké má kapacity UPC, ale věřím, že se do budoucna s tímto formátem jistě počítá. HBO byl pouze nástřel. A jak tu někdo psal výše, nové filmy už jsou také vydávané ve 4K, aspoň některé z nich. Myslím, že třeba F1, WRC či fotbal by byl zcela jiný dimenzionální zážitek a sportovní obsah už se vysílá v některých zemích běžně ve 4K třeba Premier League nebo Bundesliga. Já bych bral filmy, tudíž jsem střelil HBO. Tak hlavně v klidu, já jsem jen asi náročnější 🙂 2 Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 22. dubna 2019 Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 před 29 minutami, Marek-26 napsal: A ten 4K obsah vysílá nějaká stanice? To je ten obsah o kterém mluvím já. O tom samem obsahu mluvim i ja. Zadne stanici - nota bene extra placene (a ze neni zrovna z levnyho kraje!) filmove specialce jako je HBO apod. - nikdo nebrani presne tenhle obsah vysilat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 22. dubna 2019 Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Nejbližší příležitost by mohla být pro UPC skrz olympijské hry v Tokiu 2020, kde budou přenosy v rozlišení dokonce v 8K. Možná to bude příležitost hodit do některé z těch X rezerv na nějakém muxu hodit Eurosport 4K, jelikož má koupená práva na přenosy. Tak se to třeba využije k otestování... 😉 Jestli nakonec proběhne prodej UPC Vodafonu tak to může taky ledacos změnit.... 1 Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 23. dubna 2019 Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Zajímavá myšlenka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 6. května 2019 Sdílet Odesláno 6. května 2019 Nič nové v Máji ? 😥 Nič sa nedeje Citovat - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 6. května 2019 Sdílet Odesláno 6. května 2019 (upraveno) Květen teprve začal. A máme taky červen/červenec... času dost 😉 (ale moc toho bych nečekal zase, spíš jen jeden dva překlopení do HD a jeden dva nové kanály) Upraveno 6. května 2019 uživatelem Jack_6428 1 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 10. května 2019 Autor Sdílet Odesláno 10. května 2019 (upraveno) Rádio Dálnice, Radiožurnál Sport nové stanice v UPC .Pozice DVB-C po rádií Valc .Bohužel zatím pouze na TV ,zase to nejde na HD DVR Mediaboxu. Upraveno 10. května 2019 uživatelem Marek-26 Zmenšeno písmo Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.