Honza333 Odesláno 4. července 2019 Sdílet Odesláno 4. července 2019 Nazdar, měl bych dotaz na někoho kompetentního zda se počítá s přechodem Tv Leo do Hd rozlišení. Dík Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 8. července 2019 Sdílet Odesláno 8. července 2019 Já se trochu divím, že ještě není v HD to Noe... A taky Disney, Nick a NGC, ale to se už opakuji... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 8. července 2019 Sdílet Odesláno 8. července 2019 Dobrý, asi máme každej trochu jiný zaměření, to není podstatný .....mě by tedy spíš zajímalo to Leo......🤣🤣🤣 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 8. července 2019 Sdílet Odesláno 8. července 2019 Na co LEO v HD? Na netu toho nemáte v HD dost? 😂 Mohu klidně poradit 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 8. července 2019 Sdílet Odesláno 8. července 2019 (upraveno) Pekný pohľad bude tiež na Nasa TV HD a to tiež svetový . William 😂 👍Toho sa ale nedočkáme Upraveno 8. července 2019 uživatelem Libor Doplnenie Citovat - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 8. července 2019 Sdílet Odesláno 8. července 2019 pro Williama.......Já jsem se jenom chtěl zeptat když to v HD vysílá jestli v HD nezačnou, no já se tedy radši podívám na Leo než na NOE 😀 to se neptáš na co??? To víš někdo radši chodí do nevěstince někdo radši do kostela 😀 1 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 8. července 2019 Sdílet Odesláno 8. července 2019 Proc treba LEO v HD ne a NOE jo? 1 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza333 Odesláno 8. července 2019 Sdílet Odesláno 8. července 2019 (upraveno) 🤣🤣🤣 tak dobrý..... jsem se pobavil.... já už se radši nic ptát nebudu.....😀😀😀 Upraveno 8. července 2019 uživatelem Honza333 1 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 9. července 2019 Sdílet Odesláno 9. července 2019 (upraveno) před 9 hodinami, cvancara napsal: Proc treba LEO v HD ne a NOE jo? Ak sa budeš dostatočne modliť🙏 a pozerať poctivo NOE 👼tak ťa možno Pánbožko vysliší a bude aj LEO v HD. Ale fakt len keď niekoho osvieťi z kompetentných 😇 na najvyších miestach 😂😂😂 Bez urážky .😋 Ja som určite nie ten kompetentný . Sranda musí byť .😀 Upraveno 9. července 2019 uživatelem Libor Preklep 1 Citovat - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 9. července 2019 Sdílet Odesláno 9. července 2019 @Honza333 Zdravím, ano počítáme s tím na podzim tohoto roku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.