Odesláno 6. září 2019 5 let Když jsem četl ten článek, položil jsem si otázku, proč vlastně UPC stále distribuuje kanály v SD, když má současně stejnou verzi v HD. Pokud mají někteří uživatelé ještě SD televizi, oba HD boxy jim snad převedou HD vysílání na SD signál, takže nativní SD kanál nepotřebují. Nebo se v tomto pletu? (Já ty STB nepoužívám) Jediné, co mě napadá, je to, že někdo ještě používá staré SD STB. Kolik ale takových uživatelů může být? 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 6. září 2019 5 let @beepee Zdravím, důvodem je pouze to, že máme určité závazky vůči klientům, kteří mají SD boxy a také závazky vůči programovým společnostem, kteří nám nadále SD signál poskytují. Ale prioritou je tyto SD kanály postupně eliminovat a vytvářet tak prostor pro případné nové programy nebo úsporu místa v DVB - C.
Odesláno 6. září 2019 5 let @David - UPC A jak dlouho ještě ty SD boxy budete podporovat? Máte to někde ve smlouvách? Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 6. září 2019 5 let @kebulek smluvně to nijak dáno není, dokud budou některé programy pouze v SD, tak v tom budeme pokračovat. Ne ale tím, že budeme SD programy přidávat, naopak 🙂
Odesláno 8. září 2019 5 let Autor na DVB-C vysílají nové rádia . na HD DVR Mediaboxu : předvolba 341 , RADIO BLATNA ,předvolba 342 ,RADIO Rock Radio .Dříve pozice po rádiu Valc . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 9. září 2019 5 let Tak snad brzy i u nás https://www.parabola.cz/zpravicky/31221/cbs-reality-hd-brzy-v-polsku/
Odesláno 11. září 2019 5 let Šanca pre UPC zaradiť Orange Sport ? https://zive.aktuality.sk/clanok/142439/orange-uz-nechce-orange-sport-iba-pre-seba-mozno-bude-aj-u-konkurentov/ - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 11. září 2019 5 let Zjišťuji na toto téma víc informací, klienti se mě na to dnes ptají. Dám vědět.
Odesláno 12. září 2019 5 let Tak podle posledních zpráv se toto týká prozatím Slovenska. Česko v tom není. A ke Slovensku, jak jistě víte, se již nemohu vyjadřovat.
Odesláno 12. září 2019 5 let @David - UPC a moze sa niekto zodpovedne na tomto fore vyjadrit ku Slovensku? 🙂
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.