Lev 1974 Odesláno 11. prosince 2019 Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 (upraveno) Zatím jak to sleduji,tak přidali jen dětský Nicktoons a pár programů překlopili do HD, ale více jich ruší či odebírají a nového se neobjevuje nic. Vzpomínám si,kdy tady padaly v létě věty typu, že na tom sloučení vyděláme a budeme příjemně překvapeni, ale zatím nemám ten pocit. Možná to vidím jen já takto? Upraveno 11. prosince 2019 uživatelem Lev 1974 2 Citovat Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy Kindernay Odesláno 11. prosince 2019 Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Je to tak, ale já si myslím, že větší změny přijdou až po Novém roce. Myslím, že někde jsem četl, že k 1.4.2020 má značka UPC v Česku definitivně zaniknout, tak možná od toho dubna přijdou větší změny.... já osobně doufám, že bude nový set top box a (s možností řazení programů, s Netflixem a dalšími aplikacemi), nové stanice atd. Co je stoprocentní, že na jaře bude v nabídce CNN Prima News HD, ale věřím, že snad toho bude mnohem víc. 1 Citovat Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 11. prosince 2019 Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Před hodinou, Lev 1974 napsal: Zatím jak to sleduji,tak přidali jen dětský Nicktoons a pár programů překlopili do HD, ale více jich ruší či odebírají a nového se neobjevuje nic. Vzpomínám si,kdy tady padaly v létě věty typu, že na tom sloučení vyděláme a budeme příjemně překvapeni, ale zatím nemám ten pocit. Možná to vidím jen já takto? A co by jste si představovala za nové stanice?Zas tolik stanic,co nevysilaji u UPC a nejsou eexkluzivne vázaný ke konkrétnímu operatorovy(O2 sport, Digi sport,BBC Eart)není.Ale možná se pletu. 2 1 Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmira Odesláno 12. prosince 2019 Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 V 11. 12. 2019 v 6:07 PM, Ivo Mašek napsal: Radost z toho nemám. Vůbec ne. ……. ona smlouva se sama od sebe neprodlouží. Ten kanál nebyl vůbec špatný. Au revoir belle TV5Monde. Nous allons regarder la télévision russe maintenant - un lavage de cerveau. Stejně tak to cítím :(. Mám dojem, že se v UPC/Vodaf. ani nepokusili o prodloužení smlouvy. Je to fakt škoda, protože vietnamské, ruskojazyčné tv programy jsou, i pořady v angličtině jsou na některých kanálech, ale francouzský byl jediný. Tedy je ještě k dispozici zpravodajský kanál ve franc., ale to není ono. Chápu, že vzhledem k jazyku to asi nemělo kdovíjakou sledovanost, ale když můžeme mít x vietnamských a x ruských tv kanálů, nevím, proč ukončili spolupráci s jediným "lifestyle" francouzským kanálem. Hrozně mě to mrzí, byl to jediný kanál, kde se dala dobře "naposlouchat" francouzština, ale bohužel nezbývá než plakat a adieu 😞. 1 Citovat Internet 150 - TV Komplet HD DVR Mediabox, modem (odkoupený) Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becvys Odesláno 13. prosince 2019 Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Doufám, že další v pořadí nebude Auto Motor Sport channel HD. Někdo to tu zmiňoval. Doufám, že to byla jen kachna .... 😑 Citovat Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník notizia Odesláno 13. prosince 2019 Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 před 56 minutami, becvys napsal: Doufám, že další v pořadí nebude Auto Motor Sport channel HD. Někdo to tu zmiňoval. Doufám, že to byla jen kachna .... 😑 A co jiného se dalo čekat po převzetí společností Vodafone! Cena půjde hore a výběr stanic dole, co za něco stojí se bude vyřazovat a hnoj jako "Mňau TV, Šlágry atd. " zůstane!!! Prostě to půjde totálně do kelu!!! Nepřeklopení TV Noe a absolutní nezájem nezařazení Trojky od RTVS aspoň pro diváky na Moravě a ve Slezsku v rámci regionálního Muxu jen pro oblasti jižní Morava + severní Morava a Slezsko kde je terestrický přesah jako u rakouských a polských stanic raději ani nekomentovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 13. prosince 2019 Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 před 11 minutami, notizia napsal: A co jiného se dalo čekat po převzetí společností Vodafone! Cena půjde hore a výběr stanic dole, co za něco stojí se bude vyřazovat a hnoj jako "Mňau TV, Šlágry atd. " zůstane!!! Prostě to půjde totálně do kelu!!! Nepřeklopení TV Noe a absolutní nezájem nezařazení Trojky od RTVS aspoň pro diváky na Moravě a ve Slezsku v rámci regionálního Muxu jen pro oblasti jižní Morava + severní Morava a Slezsko kde je terestrický přesah jako u rakouských a polských stanic raději ani nekomentovat! Já bych tak radikální a negativní nebyl. Definitivní překlopení by mělo být v příštím roce. On ten proces zase tak rychlý není. Uvidíme, co bude ten příští rok. Stačí se podívát na TV nabídku Vodafone v Německu (bývalá Kabel Deutschland). 1 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lukáš Polák Odesláno 13. prosince 2019 Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Tak v HD rozlišení postupně zahajují i mezinárodní verze kanálů dostupné v nabídkách českých operátorů. Na webu Digitální rádio už jsem psal jako první o plánech italské veřejnoprávní televize Rai, stejný krok nyní realizuje i španělská TVE. https://digital.rozhlas.cz/spanelska-verejnopravni-televize-pripravuje-distribuci-hd-signalu-pro-evropske-8122984 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 15. prosince 2019 Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Na otázku či sa zaradia do UPC programy : CS History , CS Mystery a CS Film a Private TV v HD kvlalite bola odpoveď na FB že sa momentálne neplánujú zaradiť do našej programovej ponuky pre Slovensko Ďakujem UPC za SD mazanice 👍 Citovat - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 15. prosince 2019 Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Pravděpodobně by fa UPC ty programy v HD nakoupila dráž než v SD, takže by je také pak musela dráž prodat, tj. klientům zvýšit cenu. A to by zase bylo všude keců. Stejný případ je i u Skylinku, také z těchto důvodů zůstávají u SD verze. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.