Lev 1974 Odesláno 23. prosince 2019 Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 (upraveno) Mě by zajímalo, kdy konečně uvedou správné názvy programů včetně log u cs film,war a kino svět v horizon go. Upraveno 23. prosince 2019 uživatelem Lev 1974 Citovat Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fanfán tulipán Odesláno 23. prosince 2019 Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Dneska jsem v práci neměl co dělat a mrknul na Horizon a vše bylo v pořádku. I ta zpropadená loga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 23. prosince 2019 Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Jj, taky je už vidím ok. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lev 1974 Odesláno 24. prosince 2019 Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Tak to je divný. Teď.jsem na mobilu najel do horizon go a zmiňovaná loga pořád stejná(neopravená) ani názvy programů. Citovat Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. prosince 2019 Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Já tam mám teda už ty nový loga. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 25. prosince 2019 Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Vymaz data z te aplikace a mela by si to znovu nacist. 1 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 26. prosince 2019 Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 (upraveno) Po čtvrt roce opět aktuální shrnutí co nám příští rok potenciálně zbývá a co lze snad alespoň z části v jeho průběhu očekávat... HD verze: AXN CZ, BBC World, CBS Reality, CGTN, CNBC Europe, Crime & Investigation, Deutsche Welle, Disney Channel, Extreme Sports, Fishing & Hunting, France 24, Jim Jam, Minimax, MTV, Nickelodeon, Nick Jr., NickToons, Spektrum Home, Sport 5, Šlágr TV, TLC, TV Noe, TV Paprika, VH1 Nové stanice: Baby TV, Body in Balance HD, Boomerang, Brazzers TV Europe, CNN Prima News HD, Disney Junior, Duck TV Plus HD, Fight Channel World HD, HGTV, History2 HD, Luxe.TV HD, Museum HD, MyZen TV HD, Reality Kings TV, Sky News, TopKids HD, TravelXP HD, Trojka, Up Network + německý balíček Vyřazení: CNN + možná Auto Motor Sport HD, KBS World HD, MTV (ponechání v Horizon GO) Zpětné zhlédnutí: Adventure HD, Cartoon Network HD, CBS Reality, Crime & Investigation, Československo HD, Discovery Showcase HD, Discovery Turbo Xtra HD, Extreme Sports, Fashion TV HD, Filmbox Extra HD, Filmbox Plus, Filmbox Premium HD, Film Europe HD, Food Network HD, Golf Channel HD, MTV, NickToons, Relax HD, Televize Seznam HD, TLC, Travel Channel HD, TV Noe, Viasat Explore HD Feed: AXN HD, CNN, Discovery Channel HD, Disney Channel, Eurosport 1 HD, Nickelodeon, NickToons, TLC Grafika: Disney Channel (leden-červen), VH1 Classic 16:9: VH1 Classic Upraveno 26. prosince 2019 uživatelem Jack_6428 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka007 Odesláno 26. prosince 2019 Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Ahoj Jack 6428,kez by to tak bylo a opravdu konecne nemecky balicek byl a hlavne uz konecne fungovalo bezchybne zpetne zhlednuti 🙂 1 2 Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2019 Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Já bych bral spíš italský balíček. Němci jsou volně na satelitu. Navíc italská RAI má skvělé pořady, seriály. Teď v lednu bude druhá série Geniální přítelkyně na Rai 1, druhá série Lovce na 2... Němci nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník William_ Odesláno 26. prosince 2019 Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 před 10 hodinami, SibiřCZ napsal: Já bych bral spíš italský balíček. Němci jsou volně na satelitu. Navíc italská RAI má skvělé pořady, seriály. Teď v lednu bude druhá série Geniální přítelkyně na Rai 1, druhá série Lovce na 2... Němci nic moc. Jak pro koho je tato nabídka lákavá, mně to třeba vůbec nic neříká a raději bych byl za ten německý balíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.