Odesláno 22. března 2020 5 let Stanice AXN HD ukazuje,že je česky s českými titulky,mě jde však jen anglicky.Jdeto někde nastavit??
Odesláno 22. března 2020 5 let Ukazovat může co chce, u části pořadů je k dispozici pouze originální audio stopa bez CZ lokalizace. - - - - -
Odesláno 22. března 2020 5 let A nektere porady, jako treba Hranice nemozneho, jsou jen v madarstine 😉 Upraveno 22. března 2020 5 let uživatelem Evzen
Odesláno 22. března 2020 5 let Tady aspoň vidíme, jak si nás diváků z východu váží západní televize. V Německu Itálii nebo Francii by si toto žádná telka nedovolila, aby pořady byly v maďarštině. Prostě kupní síla a těch pár kaček co jim dáváme jim nestojí za to, aby něco zlepšili. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 22. března 2020 5 let @marek-81jaká západní televize.AXN provozují madaři - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 22. března 2020 5 let No AXN je americká televize. A ano, pro východní Evropu je sídlo v Maďarsku a o tom právě mluvím. Je to ostuda a ponižuje nás to. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 22. března 2020 5 let Mne teda takova nepodstatna blbost nijak neponizuje. Nemel by ses brat tak vazne... Jde samozrejme pouze a jen o prachy. O prachy, ktery stoji vyroba lokalizovane verze. Mas-li s tim problem, nabidni se, ze to zaplatis... jsem si prakticky jisty, ze te neodmitnou. Upraveno 22. března 2020 5 let uživatelem Evzen
Odesláno 22. března 2020 5 let Tak už je mám. Jde to chytit v nabídce TV start. Bez všech zařízení. Kabel přímo do televize. ČT3 HD 730 MHz (K53), UPC DVB-C, transport stream ID 12 ČT3 498 MHz (K24), UPC DVB-T 150 Mb/s - Start upc modem technicolor 7200 Jindřichův Hradec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.